GOS External Anti-ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ca
benim yanlış yönlendirdiğim yok ben doğruyu söylüyorum denesin geliyomu gelmiyomu hemde zaten menünün gelip gelmediği yükleme ekranında çıkıyor yükleme ekranına bir kere sol tık yapsa sol üstte fps ve tick gözükmezse zaten uğraşmasına gerek yok + lol ve addon klasörlerini silince endpoint hatası veriyor oyunda zaten açılmıyor kendin dene gör ? lol ve addon kısmı fixlendi sadece old ve older.dll bypassı kaldı araştırabilirsin
canım benim daha konuyu okumamışsın self defense kapat diyosun canım benim bu program farklı ne zaman farkedeceksin LOl Addon dosyaları ext için gerekmiyor ext için gerekenler zaten duruyor lütfen boş yapma adama ne yapacağını söyledim ben

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ya kardeşim benim sen anlamak istemiyorsunki ben nerde dedim self defense kapat dediğimi benim yazdığımı tam okumadan mesaj yazıyorsun adama ne yapacağını söylüyorsun ama adam yapamıyor bende kendi yaptığımı söylüyorum şimdi sen boş yapma otur yerine

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ya kardeşim benim sen anlamak istemiyorsunki ben nerde dedim self defense kapat dediğimi benim yazdığımı tam okumadan mesaj yazıyorsun adama ne yapacağını söylüyorsun ama adam yapamıyor bende kendi yaptığımı söylüyorum şimdi sen boş yapma otur yerine
Dostum bak simdi yapacagin sey cok basit ya kaspersky butun korumalarini kapatiyorsun antivirusunu falan sonra self defense kapatiyosun inject ediyosun self defense acmadan old ve older.dllyi siliyosun new.dll silinmiyor cunku sonra self defense acip keyfine bakiyosun.
Post automatically merged:

Virus korumalarini tekrar acma memoryui yi virus olarak goruyor herseyi eskiye aliyor ondan gidiyor menu
benim yanlış yönlendirdiğim yok ben doğruyu söylüyorum denesin geliyomu gelmiyomu hemde zaten menünün gelip gelmediği yükleme ekranında çıkıyor yükleme ekranına bir kere sol tık yapsa sol üstte fps ve tick gözükmezse zaten uğraşmasına gerek yok + lol ve addon klasörlerini silince endpoint hatası veriyor oyunda zaten açılmıyor kendin dene gör ? lol ve addon kısmı fixlendi sadece old ve older.dll bypassı kaldı araştırabilirsin

daha kullandığımız programdan haberdar değilsin ENDPOİNT DEĞİL BU Self defense diye birşey yok Kaspersky Free kullanıyoruz virüs korumasını kapatıp açması yeterli oluyor hileyi açması için

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
daha kullandığımız programdan haberdar değilsin ENDPOİNT DEĞİL BU Self defense diye birşey yok Kaspersky Free kullanıyoruz virüs korumasını kapatıp açması yeterli oluyor hileyi açması için
ben endpoint hata veriyor demiyorum addon klasörünü silince oyun içinde script sarı yazıyla endpoint bulunamadı diyor eklenti bulamıyor eski yöntem diyorum sana bende kaspersky antivirüs kullanıyorum endpoint fix yedi çünkü

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ben endpoint hata veriyor demiyorum addon klasörünü silince oyun içinde script sarı yazıyla endpoint bulunamadı diyor eklenti bulamıyor eski yöntem diyorum sana bende kaspersky antivirüs kullanıyorum endpoint fix yedi çünkü
ha anasını bende olmuyor sende oluyor bi boş yapma kaç haftadır böyle kullanıyorum konuyu kirletme artık

ha anasını bende oluyor sende olmuyor bi boş yapma kaç haftadır böyle kullanıyorum konuyu kirletme artık

ha anasını bende olmuyor sende oluyor bi boş yapma kaç haftadır böyle kullanıyorum konuyu kirletme artık

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
GoS for lol failed do load (Possibly blocked for firewall/AV)

I'm just using kaspersky

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
now i get ban

Hesap engellendi

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Everything "works" fine, but when game starts I receive "OnLoad crash prevented in "new.dll"". It's the same error as Darbeli. Do anyone have a solution? Thanks.

Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
new.dll silinmesi gerekiyor normal silmektense otamatik silme uygulması var onu kullanabilirsiniz.

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
new.dll silinmesi o kadar ö.d 1 ay rahat kullandım silmeden isteyen silebilir

Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Yani bende kullanıyorum hala ban yemedim biraz insana bağlı nasıl kullanacağı.

When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
enshoulsharpta ne yapabiliriz ?

Üye
6 HİZMET YILI
try the Pplat Of Leftspace Simple LoL Project Just Update to 9.19 Just Edit The Pattern.H Then Compile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...