- Konuyu başlatan
-
Süper Üye
canım benim daha konuyu okumamışsın self defense kapat diyosun canım benim bu program farklı ne zaman farkedeceksin LOl Addon dosyaları ext için gerekmiyor ext için gerekenler zaten duruyor lütfen boş yapma adama ne yapacağını söyledim benbenim yanlış yönlendirdiğim yok ben doğruyu söylüyorum denesin geliyomu gelmiyomu hemde zaten menünün gelip gelmediği yükleme ekranında çıkıyor yükleme ekranına bir kere sol tık yapsa sol üstte fps ve tick gözükmezse zaten uğraşmasına gerek yok + lol ve addon klasörlerini silince endpoint hatası veriyor oyunda zaten açılmıyor kendin dene gör ? lol ve addon kısmı fixlendi sadece old ve older.dll bypassı kaldı araştırabilirsin
Ya kardeşim benim sen anlamak istemiyorsunki ben nerde dedim self defense kapat dediğimi benim yazdığımı tam okumadan mesaj yazıyorsun adama ne yapacağını söylüyorsun ama adam yapamıyor bende kendi yaptığımı söylüyorum şimdi sen boş yapma otur yerine
Dostum bak simdi yapacagin sey cok basit ya kaspersky butun korumalarini kapatiyorsun antivirusunu falan sonra self defense kapatiyosun inject ediyosun self defense acmadan old ve older.dllyi siliyosun new.dll silinmiyor cunku sonra self defense acip keyfine bakiyosun.
Post automatically merged:
Virus korumalarini tekrar acma memoryui yi virus olarak goruyor herseyi eskiye aliyor ondan gidiyor menu
benim yanlış yönlendirdiğim yok ben doğruyu söylüyorum denesin geliyomu gelmiyomu hemde zaten menünün gelip gelmediği yükleme ekranında çıkıyor yükleme ekranına bir kere sol tık yapsa sol üstte fps ve tick gözükmezse zaten uğraşmasına gerek yok + lol ve addon klasörlerini silince endpoint hatası veriyor oyunda zaten açılmıyor kendin dene gör ? lol ve addon kısmı fixlendi sadece old ve older.dll bypassı kaldı araştırabilirsin
ben endpoint hata veriyor demiyorum addon klasörünü silince oyun içinde script sarı yazıyla endpoint bulunamadı diyor eklenti bulamıyor eski yöntem diyorum sana bende kaspersky antivirüs kullanıyorum endpoint fix yedi çünküdaha kullandığımız programdan haberdar değilsin ENDPOİNT DEĞİL BU Self defense diye birşey yok Kaspersky Free kullanıyoruz virüs korumasını kapatıp açması yeterli oluyor hileyi açması için
ha anasını bende olmuyor sende oluyor bi boş yapma kaç haftadır böyle kullanıyorum konuyu kirletme artıkben endpoint hata veriyor demiyorum addon klasörünü silince oyun içinde script sarı yazıyla endpoint bulunamadı diyor eklenti bulamıyor eski yöntem diyorum sana bende kaspersky antivirüs kullanıyorum endpoint fix yedi çünkü
ha anasını bende oluyor sende olmuyor bi boş yapma kaç haftadır böyle kullanıyorum konuyu kirletme artık
ha anasını bende olmuyor sende oluyor bi boş yapma kaç haftadır böyle kullanıyorum konuyu kirletme artık
disable firewallGoS for lol failed do load (Possibly blocked for firewall/AV)
I'm just using kaspersky
Bypass aktif çalışıyor eğer report yediysen bilemem benim 3 haftamnow i get ban
Post automatically merged:
Hesap engellendi
Hiç bişey yapamazsınenshoulsharpta ne yapabiliriz ?
nope. its dead for like month
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?