GoS Güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Adsız.jpg

@LeftSpace Galiba fixlenmiş hata burdan ne zaman güncellenir acaba?

HackIstanbul 2019 Preselection Writeup Members
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Fixlendi doğru fakat tam belli değil üstünde çalışıyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Sitenin sağ kısmında Hack Status Kısmı Var. Oradan Hilenin Durumunu Takip Edebilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Durumunu biliyorum ki fixlendiğini haber verip ne zaman güncelleneceğini soruyorum yetkili kişiye.
Dostum hile MemoryHackers'e ait değil. Hile crackleniyor ki güncellenme konusunda MemoryHackers'in yapacağı bir şey yok. Hileyi crackleyip bize ücretsiz bir şekilde sunuyorlar.
Ki crackleme işlemi kolay bir işlem değil.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum hile MemoryHackers'e ait değil. Hile crackleniyor ki güncellenme konusunda MemoryHackers'in yapacağı bir şey yok. Hileyi crackleyip bize ücretsiz bir şekilde sunuyorlar.
Ki crackleme işlemi kolay bir işlem değil.
zaten ait olmadığını biliyorum siteden bir görüntü atıyorum nerenle konuyu okuyosun anlamıyorum ki crackleme işlemi kolay değil ama şuan zaten nasıl crackleneceğini bildikleri için gün içerisinde tekrar crackleyebiliyolar.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
zaten ait olmadığını biliyorum siteden bir görüntü atıyorum nerenle konuyu okuyosun anlamıyorum ki crackleme işlemi kolay değil ama şuan zaten nasıl crackleneceğini bildikleri için gün içerisinde tekrar crackleyebiliyolar.
Hileye upgrade getirip farklı bir koruma sistemi getirmiş olabilirler, ki çok biliyorsan git sen crackle hileyi.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hileye upgrade getirip farklı bir koruma sistemi getirmiş olabilirler, ki çok biliyorsan git sen crackle hileyi.
Adsız.jpg

bak okuma yeteneğin varsa anlatıyorum sana burda hatayı düzelttiklerinde bizde güncelleriz demiş leftspace hatayı düzlettiklerini söyleyip cevap bekliyorum leftspace den bunun çok biliyosanıyla ne alakası var yani varya boş yorum kasmak için insanları cahil yerine koymayı çok seviyosunuz sal da yetkililerden bi cevap alalım lütfen.

Chelsea
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hile ban atmıyor mu ya?

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
güncellendi kilit.
Post automatically merged:

ben takip etmiyorum sitesini ne zaman güncellendi falan diye. söylediğin iyi oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...