Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kanka göstermeden diye birşey yoktur bence ya hile koruma sistemi arkada calısıyor vaziyette onu illaki bir gün bulur ve 3.parti yazılımdan ban yersin ban riski bütün hilelerde vardır
merhaba arkadaşlar,şöyle bir yorumları okudumda,gerçekten hayret ettim,kimi belli etme diyor kimi ben 2 aydır oynuyorum ban yemedim diyor ! bundan yaklaşık 15 gün önce hack dosyasını oyuna enjekte ettiğin an oyuna girer girmez 10 yıl ban atıyordu,şuan hile güncel ,oyuna girer girmez ban atmıyor ama her hilede tabikide ban riski vardır .bir parentez daha açmak istiyorum bu konula ilgili ( oyun hergün düzenli olarak anti cheating tarama yapar,pc'deki anti virüs programı gibi düşünün,ve oyuna harici bir dosya hack enjekte edilmişse ıd adresiniz ve takma isminiz (nıck) karantinaya alır,tabikide ıd ban atmıyor ama adamlar işini sağlama alıyor takma isminizi değiştireblirsiniz diye.sonra sırayla herkese 10ar yıl ban atıyor,iyi forumlar.
nother hilede ban riski vardır)