Üye
Bu konuyu Açmıştım Gp Farmer oyundan atıyor hiç oynuyamadan bir çözüm istemiştin faydalı olmadı ve yoneticiler yardımcı olmuyor lutfen bir bakarsanız sevinirim !!!
byTT' Alıntı:odadaykenmı atıyor 15 dalgalı açıyorsan açma herkezde atıyor gp farmerı tam odanın içinde 1 raund başlarken aç
1. 15 raund atıyor dediniz 10 açtım 10da atıyor 5 açtım 5 dede atıyor odaya girip 1 el oynayıp açıyorum hileyi herşeyi denedim gene atıyorbyTT' Alıntı:odadaykenmı atıyor 15 dalgalı açıyorsan açma herkezde atıyor gp farmerı tam odanın içinde 1 raund başlarken aç
BarFiloz ofu' Alıntı:Ne hatası verdiği vs hiçbir şey yazmıyor konunda.
Ts3 adresine gelerek teknik destek alabilirsin
eraybaba1hack' Alıntı:byTT' Alıntı:odadaykenmı atıyor 15 dalgalı açıyorsan açma herkezde atıyor gp farmerı tam odanın içinde 1 raund başlarken aç
Kardesm Oda kuruyorum 5 dalgalık sonra baslatmadan gp farmeri açıyorum o kendi kendine yapıyor sonra 10 el sonra oyundan log vs vermeden atıyor grafik ayarı dediler onuda yaptım ama bir çözüm alamadım zaten 15 dalgalıga girdim gibi atıyor bir yardımcı olursan sevinirim
Dizzy' Alıntı:1. 15 raund atıyor dediniz 10 açtım 10da atıyor 5 açtım 5 dede atıyor odaya girip 1 el oynayıp açıyorum hileyi herşeyi denedim gene atıyorbyTT' Alıntı:odadaykenmı atıyor 15 dalgalı açıyorsan açma herkezde atıyor gp farmerı tam odanın içinde 1 raund başlarken aç
BarFiloz ofu' Alıntı:Ne hatası verdiği vs hiçbir şey yazmıyor konunda.
Ts3 adresine gelerek teknik destek alabilirsin
Ts3 Yazamıyoruzki Yetkililer Geçmiş Bi Tarafa ? Sanki Yardımcı Olan Var.
BarFilozofu' Alıntı:Sana ts3ten şahsen dün akşam yardım ettiğim 15 tane adam getiririm, insanlara çamur atma.
Teknik destek bekleme odası adı üstünde bekleme gir o odaya insanlar işi olmadığında gelir cebinden para odemiş 7/24 kimse seni bekleyemez
BarFilozofu' Alıntı:Sana ts3ten şahsen dün akşam yardım ettiğim 15 tane adam getiririm, insanlara çamur atma.
Teknik destek bekleme odası adı üstünde bekleme gir o odaya insanlar işi olmadığında gelir cebinden para odemiş 7/24 kimse seni bekleyemez
BarFilozofu' Alıntı:Sarper, neden ?
BarFilozofu' Alıntı:Sarper, neden ?
BarFilozofu' Alıntı:Diizy dün akşam teknik odasındaydın, kaana pm açtırmaya çalışıyodun dün akşam yardım istediğini hatırlamıyorum
İsmin de uğur du sanırsam
Sorununa cozum arıyorum bulduğumda yazıcam
Dizzy' Alıntı:Güncel Oyundan Atma Devam Ediyor.