Gp Farmer 2. Defa Soyluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Bu konuyu Açmıştım Gp Farmer oyundan atıyor hiç oynuyamadan bir çözüm istemiştin faydalı olmadı ve yoneticiler yardımcı olmuyor lutfen bir bakarsanız sevinirim !!!

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
odadaykenmı atıyor 15 dalgalı açıyorsan açma herkezde atıyor gp farmerı tam odanın içinde 1 raund başlarken aç

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ne hatası verdiği vs hiçbir şey yazmıyor konunda.
Ts3 adresine gelerek teknik destek alabilirsin

Üye
9 HİZMET YILI
byTT' Alıntı:
odadaykenmı atıyor 15 dalgalı açıyorsan açma herkezde atıyor gp farmerı tam odanın içinde 1 raund başlarken aç

Kardesm Oda kuruyorum 5 dalgalık sonra baslatmadan gp farmeri açıyorum o kendi kendine yapıyor sonra 10 el sonra oyundan log vs vermeden atıyor grafik ayarı dediler onuda yaptım ama bir çözüm alamadım zaten 15 dalgalıga girdim gibi atıyor bir yardımcı olursan sevinirim

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
byTT' Alıntı:
1. 15 raund atıyor dediniz 10 açtım 10da atıyor 5 açtım 5 dede atıyor odaya girip 1 el oynayıp açıyorum hileyi herşeyi denedim gene atıyor
BarFiloz ofu' Alıntı:

Ts3 Yazamıyoruzki Yetkililer Geçmiş Bi Tarafa ? Sanki Yardımcı Olan Var.

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
eraybaba1hack' Alıntı:
byTT' Alıntı:

Kardesm Oda kuruyorum 5 dalgalık sonra baslatmadan gp farmeri açıyorum o kendi kendine yapıyor sonra 10 el sonra oyundan log vs vermeden atıyor grafik ayarı dediler onuda yaptım ama bir çözüm alamadım zaten 15 dalgalıga girdim gibi atıyor bir yardımcı olursan sevinirim

başlat sonra bi gp farmerı aç ben öyle yapıyorum hala gp farmer alta kasıyor çarı halen

Dizzy' Alıntı:
byTT' Alıntı:
1. 15 raund atıyor dediniz 10 açtım 10da atıyor 5 açtım 5 dede atıyor odaya girip 1 el oynayıp açıyorum hileyi herşeyi denedim gene atıyor
BarFiloz ofu' Alıntı:

Ts3 Yazamıyoruzki Yetkililer Geçmiş Bi Tarafa ? Sanki Yardımcı Olan Var.

sana yardımıcı olan kişiler tekniker cı tekniker cılara sohbet odası acarak mesaj atabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sana ts3ten şahsen dün akşam yardım ettiğim 15 tane adam getiririm, insanlara çamur atma.
Teknik destek bekleme odası adı üstünde bekleme gir o odaya insanlar işi olmadığında gelir cebinden para odemiş 7/24 kimse seni bekleyemez

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
BarFilozofu' Alıntı:
Sana ts3ten şahsen dün akşam yardım ettiğim 15 tane adam getiririm, insanlara çamur atma.
Teknik destek bekleme odası adı üstünde bekleme gir o odaya insanlar işi olmadığında gelir cebinden para odemiş 7/24 kimse seni bekleyemez

Ts İsmin Ne ?

Üye
9 HİZMET YILI
BarFilozofu' Alıntı:

Kardesm bnm sana lafım yok siteyi seviyorum ama yardım edin bari bana çünkü ts yok bnde bir çözüm

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Diizy dün akşam teknik odasındaydın, kaana pm açtırmaya çalışıyodun dün akşam yardım istediğini hatırlamıyorum :)

İsmin de uğur du sanırsam

Sorununa cozum arıyorum bulduğumda yazıcam

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
BarFilozofu' Alıntı:
Diizy dün akşam teknik odasındaydın, kaana pm açtırmaya çalışıyodun dün akşam yardım istediğini hatırlamıyorum :)

İsmin de uğur du sanırsam

Sorununa cozum arıyorum bulduğumda yazıcam

Eyvallah.

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Güncel Oyundan Atma Devam Ediyor.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
##### KONU KAPATILMA NEDENLERİ #####
  • Hile paylaşımlarında güncel video zorunludur.(Konunun açıldığı tarihte çekilmiş olmalı.)
  • Virüs Taraması olmayan konular silinir kullanıcıya 1 Hafta Ban atılır.
  • Hile rar dosyasında kesinlikle şifre olmamalıdır. Şifre olduğu için rar a virüs taraması yapılamıyor.(Virüs olsa bile temiz çıkıyor yanıltıcı oluyor.)
  • Virüs taramasında url taraması geçersizdir.Doğru olmayan sonuçları yansıtıyor.Kullanıcının konusu silinip 1 hafta ban atılır.
    Kazanç getiren link kısaltma sistemlerinin kullanılması yasaktır(Adf linktl vs.).Bunu yapan kullanıcıya sınırsız ban atılır.
  • Konu içinde hile programının herhangi bir yerinde memoryhackers. Com dışında başka site ismi var ise kullanıcıya sınırsız + Hwid Ban atılır.
  • Konunuz düzenli anlaşılır olmalıdır ve tamamen alıntı olan konu silinir.
  • Dosya ve video uploadı size ait olmalıdır.Konu açılış tarihiyle aynı olmalıdır yani.
  • Hile site ait değilse konu altına alıntıdır yazmalısınız.
  • Hile konusu açan herkes bu kuralları okumuş sayılır ve hile konusu açan herkes bu kurallardan sorumludur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...