28 Kas 2016 #1 ramazan54 R Üye Katılım 29 Şub 2016 Mesajlar 31 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Gençler oyunua giriş yapıyorum giriş tuşuna bastımda pc kasıyor Ve oyunda kamp şeçerkene donuyor hiçbişi yapamıyorum Yardım edin :'( :-/
Gençler oyunua giriş yapıyorum giriş tuşuna bastımda pc kasıyor Ve oyunda kamp şeçerkene donuyor hiçbişi yapamıyorum Yardım edin :'( :-/
28 Kas 2016 #2 Memoryx M #YabancıSınırınaHayır Seçkin Üye Katılım 8 Haz 2016 Mesajlar 563 Tepki puanı 49 10 HİZMET YILI Bilgisayardan kaynaklanan bişey bende de geçen sürümlerde bazen bilgisayar kilitleniyordu başka biligisayrda dene
Bilgisayardan kaynaklanan bişey bende de geçen sürümlerde bazen bilgisayar kilitleniyordu başka biligisayrda dene
28 Kas 2016 #3 MRDizzy M MRDizzy (✔) Süper Üye Katılım 27 Ara 2015 Mesajlar 1,239 Çözümler 1 Tepki puanı 130 Ödüller 8 10 HİZMET YILI Sorunsuz Bir Şekilde Kullanıyorum Şuan Botta Senden Kaynaklanan Bişi Var .
28 Kas 2016 Yasaklandı #4 Netluis N Onaylı Üye Katılım 6 Şub 2016 Mesajlar 105 Tepki puanı 2 10 HİZMET YILI AYNI SORUN BNDEDE VAR SADECE PVP MODUNDA KASIYOR HİLESİZ GİRİNCE KASMIYOR
28 Kas 2016 #5 gitlaaa G Üye Katılım 28 Kas 2016 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Dizzy' Alıntı: Sorunsuz Bir Şekilde Kullanıyorum Şuan Botta Senden Kaynaklanan Bişi Var . Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim Tam launcher başarıyla bilmem ne işte açıldı falan diyor oraya kadar tamamda. KULLANICI ADI ŞİFRE YAZARKEN HİLEDEKİ (GİRİŞ) YERİ GELMİYOR BENDEDE OLMUYOR ! HATA FELAN YOK SADECE O GELMİYOR EKRANA !
Dizzy' Alıntı: Sorunsuz Bir Şekilde Kullanıyorum Şuan Botta Senden Kaynaklanan Bişi Var . Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim Tam launcher başarıyla bilmem ne işte açıldı falan diyor oraya kadar tamamda. KULLANICI ADI ŞİFRE YAZARKEN HİLEDEKİ (GİRİŞ) YERİ GELMİYOR BENDEDE OLMUYOR ! HATA FELAN YOK SADECE O GELMİYOR EKRANA !