Üye
Gp farmer oyunda acıyorum kurt vurunca anında yasaklı eşya hatası verıtyor lutfen yardım edın lutfennn ?
burak539425' Alıntı:Merhabalar, Frkdgn5151 Kardeşim Bununla İlgili Birçok Konu Olduğuna Eminim Bende Sana Bu Siteden Gördüğüm Gibi Cevap Vericem
Kardeşim Log Seçeneğine Basarsan O Klasörde Bir Txt Metin Belgesi Var O Metin Belgesini Gmail Yada/Veya Hotmail Hesabından [email protected] Adresine Eposta Atarak Çözebilirsin Nasıl Mı ? Eposta Gönder Diceksin Alıcıya [email protected] Yazıp Konuya Log Yazıcaksın Son Olarak Gmail De Dosyayı Metin Yerine Sürükleyip Eklendikten Sonra Göndereceksin Hotmail De Eklenti Ekle Deyip Metin Belgesini Ekleyeceksin Maximum 3 Dk Da Dönüş Yapıyorlar 3 Dk Sonra Onlarca Çince Yazı İçinden Senin Sistemindeki Yasaklı Gördükleri Şeyi Gösteren Bir Sistem Yolu Yazacak O Sistem Yoluna Kopyala+Yapıştır Yöntemiyle Git Adı Geçen Dosyayı Sil Bu Kadar Bu Arada Konuyu Forumda Görmüştüm Konudan Hatırladıklarımı Yazdım Varsa Yoksa Memoryhackers Anliyacağın :Smile Kısacası Alıntı Diyebiliriz
Okuduğunuz İçin Teşekkürler İyi Forumlar İyi Eğlenceler...
burak539425' Alıntı:Team Wiewer Kullanıyormusun Kardeşim Yada Facebook Adresini Ver Oradan Konuşalım
frkdgn5151' Alıntı:burak539425' Alıntı:Team Wiewer Kullanıyormusun Kardeşim Yada Facebook Adresini Ver Oradan Konuşalım
https://www.facebook.com/mert.eracil.3 Buyur Facebook Hesabım
ʍhε' Alıntı:pvp atman gerekiyor normal oyuna girersen atar
burak539425' Alıntı:ʍhε' Alıntı:pvp atman gerekiyor normal oyuna girersen atar
Pvp Deil Kardeş PVE![]()
burak539425' Alıntı:ʍhε' Alıntı:pvp atman gerekiyor normal oyuna girersen atar
Pvp Deil Kardeş PVE![]()