Onaylı Üye
sanal38' Alıntı:Her el 1 kutumu veriyor?
Namikaze Minato' Alıntı:sanal38' Alıntı:Her el 1 kutumu veriyor?
Evet
sanal38' Alıntı:Namikaze Minato' Alıntı:
Kardeşim peki bu soruma cevap ver 2 gündür yalvarıyorum kimse yardım etmiyor. [font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]bu foksiyonlar fiksmi? Nasıl yapıldığını öğrenmek için nader11ndeu'nun dword 7.1'i tanıtmak için çektiği videoyu izledim. Orda aynen şöyle yapıyorsu kill playerin sol kısmında kendini adını sağda adamın adını seçiyordu start diyordu adam sürekki ölüyordu aynısını ben yapıyom bu sefer sürekli kendim ölüyorum sonra kick hacka geliyor adamın adını seçiyor start diyor adam oyundan düsüyor ben onuda yapınca hile sürekli beni öldürüyor sebebi nedir acaba?[/FONT]
Kardesim 2 kere tıklarsam hile beni öldürmez demi? Bıktım ya kd düşmesinden kick hackda adamın adını seçiyorum start diyorum gene hile beni öldürüyor?Namikaze Minato' Alıntı:sanal38' Alıntı:Kardeşim peki bu soruma cevap ver 2 gündür yalvarıyorum kimse yardım etmiyor. [font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]bu foksiyonlar fiksmi? Nasıl yapıldığını öğrenmek için nader11ndeu'nun dword 7.1'i tanıtmak için çektiği videoyu izledim. Orda aynen şöyle yapıyorsu kill playerin sol kısmında kendini adını sağda adamın adını seçiyordu start diyordu adam sürekki ölüyordu aynısını ben yapıyom bu sefer sürekli kendim ölüyorum sonra kick hacka geliyor adamın adını seçiyor start diyor adam oyundan düsüyor ben onuda yapınca hile sürekli beni öldürüyor sebebi nedir acaba?[/FONT]
Kill Hackde Sol Tarafa Kendi İsmine 2 Kere Tıkla Sağda da 2 Kere Adamın ismine Tıkla.
Kick Hackde Adam Oyundan Atıldığı Zaman Kapatacaksın Kill Hackı
sanal38' Alıntı:Kardesim 2 kere tıklarsam hile beni öldürmez demi? Bıktım ya kd düşmesinden kick hackda adamın adını seçiyorum start diyorum gene hile beni öldürüyor?Namikaze Minato' Alıntı:Kill Hackde Sol Tarafa Kendi İsmine 2 Kere Tıkla Sağda da 2 Kere Adamın ismine Tıkla.
Kick Hackde Adam Oyundan Atıldığı Zaman Kapatacaksın Kill Hackı
Namikaze Minato' Alıntı:sanal38' Alıntı:Kardesim 2 kere tıklarsam hile beni öldürmez demi? Bıktım ya kd düşmesinden kick hackda adamın adını seçiyorum start diyorum gene hile beni öldürüyor?
Kardeşim Start A İsimleri Seçtikten Sonra Basıcaksın
klakket4' Alıntı:nasıl takla çıkardın
sanal38' Alıntı:Namikaze Minato' Alıntı:Kardeşim Start A İsimleri Seçtikten Sonra Basıcaksın
Mesela adamın adı kamil12 onun üstüne 2 kere tıklıcağım start diyeceğim demi aga? Birde bu gp farmer en seri gpyi kaçlık akından veriyor 5-10-15? Maplardan en seri hangisi?
Namikaze Minato' Alıntı:klakket4' Alıntı:nasıl takla çıkardın
EDS Den KP Biriktirip Çıkardım
sanal38' Alıntı:Mesela adamın adı kamil12 onun üstüne 2 kere tıklıcağım start diyeceğim demi aga? Birde bu gp farmer en seri gpyi kaçlık akından veriyor 5-10-15? Maplardan en seri hangisi?
Bak ilk önce kendi ismine tıkla kill hack için sonra kamil12 nin sonra start a basıcaksın en seri hurdalıkta biter ama gp için metro r
sanal38' Alıntı:Namikaze Minato' Alıntı:EDS Den KP Biriktirip Çıkardım
Bak ilk önce kendi ismine tıkla kill hack için sonra kamil12 nin sonra start a basıcaksın en seri hurdalıkta biter ama gp için metro r
Metroda kaç akınlık kasmak daha mantıklı? Kill için 2 kere üstüne basıcaz onu anladım kick için adamın adına çift tıklayıp start dicez demi aga kusurs bakma yordum senide
500.654 kp vardı böyle biriktirdim eds de denedim 125.000 lik te eşya kırıldısanal38' Alıntı:Namikaze Minato' Alıntı:EDS Den KP Biriktirip Çıkardım
Metroda kaç akınlık kasmak daha mantıklı? Kill için 2 kere üstüne basıcaz onu anladım kick için adamın adına çift tıklayıp start dicez demi aga kusurs bakma yordum senide
Yeowy' Alıntı:kaç günde oldu o kardeşim yada saat ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?