GP Farmerla Kp Kasma Yöntemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Selamün Aleyküm Arkadaşlar Gp Farmerla Nasıl Kp Kasıcağınızı Göstericeğim...
İlk Önce GP Farmerı Açıp 5 Akınlık Hurdalık Açıyoruz ve 30 Dakika veya 1 saat gibi bir süre bekliyoruz siz isteğiniz gibi yapabilirsiniz 30 Dakikada Yaklaşık 20 el Bitiyor...
Gelen Kutuları Açıp Dönüştürüyoruz Ben Çok İstediğim Unicorn Set , Kızıl Pençe ve Taklayı Aldım Şuan 247bin Kp Var Sizde Deneyin Size Kolay Gelsin...
OVkyA4.jpg

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Namikaze Minato' Alıntı:
sanal38' Alıntı:
Her el 1 kutumu veriyor?

Evet

Kardeşim peki bu soruma cevap ver 2 gündür yalvarıyorum kimse yardım etmiyor. [font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]bu foksiyonlar fiksmi? Nasıl yapıldığını öğrenmek için nader11ndeu'nun dword 7.1'i tanıtmak için çektiği videoyu izledim. Orda aynen şöyle yapıyorsu kill playerin sol kısmında kendini adını sağda adamın adını seçiyordu start diyordu adam sürekki ölüyordu aynısını ben yapıyom bu sefer  sürekli kendim ölüyorum sonra kick hacka geliyor adamın adını seçiyor start diyor adam oyundan düsüyor ben onuda yapınca hile sürekli beni öldürüyor sebebi nedir acaba?[/FONT]

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
sanal38' Alıntı:
Namikaze Minato' Alıntı:

Kardeşim peki bu soruma cevap ver 2 gündür yalvarıyorum kimse yardım etmiyor. [font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]bu foksiyonlar fiksmi? Nasıl yapıldığını öğrenmek için nader11ndeu'nun dword 7.1'i tanıtmak için çektiği videoyu izledim. Orda aynen şöyle yapıyorsu kill playerin sol kısmında kendini adını sağda adamın adını seçiyordu start diyordu adam sürekki ölüyordu aynısını ben yapıyom bu sefer  sürekli kendim ölüyorum sonra kick hacka geliyor adamın adını seçiyor start diyor adam oyundan düsüyor ben onuda yapınca hile sürekli beni öldürüyor sebebi nedir acaba?[/FONT]

Kill Hackde Sol Tarafa Kendi İsmine 2 Kere Tıkla Sağda da 2 Kere Adamın ismine Tıkla.
Kick Hackde Adam Oyundan Atıldığı Zaman Kapatacaksın Kill Hackı

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Namikaze Minato' Alıntı:
sanal38' Alıntı:

Kill Hackde Sol Tarafa Kendi İsmine 2 Kere Tıkla Sağda da 2 Kere Adamın ismine Tıkla.
Kardesim 2 kere tıklarsam hile beni öldürmez demi? Bıktım ya kd düşmesinden kick hackda adamın adını seçiyorum start diyorum gene hile beni öldürüyor?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
sanal38' Alıntı:
Namikaze Minato' Alıntı:
Kardesim 2 kere tıklarsam hile beni öldürmez demi? Bıktım ya kd düşmesinden kick hackda adamın adını seçiyorum start diyorum gene hile beni öldürüyor?

Kardeşim Start A İsimleri Seçtikten Sonra Basıcaksın

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Namikaze Minato' Alıntı:
sanal38' Alıntı:

Mesela adamın adı kamil12 onun üstüne 2 kere tıklıcağım start diyeceğim hile adamı seri oldurup atıcak demi aga? Birde bu gp farmer en seri gpyi kaçlık akından veriyor 5-10-15? Maplardan en seri hangisi?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
klakket4' Alıntı:
nasıl takla çıkardın

EDS Den KP Biriktirip Çıkardım

sanal38' Alıntı:
Namikaze Minato' Alıntı:

Mesela adamın adı kamil12 onun üstüne 2 kere tıklıcağım start diyeceğim demi aga? Birde bu gp farmer en seri gpyi kaçlık akından veriyor 5-10-15? Maplardan en seri hangisi?

Bak ilk önce kendi ismine tıkla kill hack için sonra kamil12 nin sonra start a basıcaksın en seri hurdalıkta biter ama gp için metro r

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Namikaze Minato' Alıntı:
klakket4' Alıntı:
nasıl takla çıkardın

sanal38' Alıntı:
Mesela adamın adı kamil12 onun üstüne 2 kere tıklıcağım start diyeceğim demi aga? Birde bu gp farmer en seri gpyi kaçlık akından veriyor 5-10-15? Maplardan en seri hangisi?

Bak ilk önce kendi ismine tıkla kill hack için sonra kamil12 nin sonra start a basıcaksın en seri hurdalıkta biter ama gp için metro r

Metroda kaç akınlık kasmak daha mantıklı? Kill için 2 kere üstüne basıcaz onu anladım kick için adamın adına çift tıklayıp start dicez demi aga kusurs bakma yordum senide

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
sanal38' Alıntı:
Namikaze Minato' Alıntı:

Metroda kaç akınlık kasmak daha mantıklı? Kill için 2 kere üstüne basıcaz onu anladım kick için adamın adına çift tıklayıp start dicez demi aga kusurs bakma yordum senide

Yok ne yorması seri kutu icin hurdalıkda 5 akın açıcaksın gp istiyorsan metroda 15 akın aç kick için öyle evet

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
sanal38' Alıntı:
Namikaze Minato' Alıntı:

500.654 kp vardı böyle biriktirdim eds de denedim 125.000 lik te eşya kırıldı  :mad: 10000 kp veri :mad: :mad: :mad: :mad:

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kaç günde oldu o kardeşim yada saat ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
la şimdi daha heyecanlandım :D :D :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
farmer açılmıyor :D D :D

Üye
9 HİZMET YILI
eğer altınız çoksa kutu açma taçı yapın 300 bin altın verip 500 kutu açıyoruz 1 milyon kp veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...