Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Gp kayn ve kata gibi güzel calıştıgı önerebilceginiz güzl bir confg varmı.... özellikle kata
kata ne bileyim bozuk gibi kendi confg ini bana atatmısın kullandıgınıGp nin var mı bilmiyorum ama zaten halihazırda katanın configi kendi içinde var ve gayet yeterli düzeyde çalışıyor.
Ben zaten kendi configini kullanıyorum herhangi bir ekstra config valan yüklemedim. Hileyi açtığında gelen config çoğu şampiyonda yetiyor.kata ne bileyim bozuk gibi kendi confg ini bana atatmısın kullandıgını
reis e sıkıntısı yasyorum ben ndn acaba bi dc den yardım etme sansın varmıBen zaten kendi configini kullanıyorum herhangi bir ekstra config valan yüklemedim. Hileyi açtığında gelen config çoğu şampiyonda yetiyor.
Kata'nın kendi configini kullanıyorum ben de ama sıkıntıları var daha iyi bir config olsa güzel olurdu.Gp kayn ve kata gibi güzel calıştıgı önerebilceginiz güzl bir confg varmı.... özellikle kata
valla bende arıyorum bulursam güzel olcak tabi bide gpKata'nın kendi configini kullanıyorum ben de ama sıkıntıları var daha iyi bir config olsa güzel olurdu.
Evade kısmından e ile dodgelama seçeneğini kapat düzeliyor.reis e sıkıntısı yasyorum ben ndn acaba bi dc den yardım etme sansın varmı
gp yok diye biliyorum kaynde yok kata da sadece bazen bıçaklara atlamıyor oda çok nadir confige gerek yok evade ayarı icin config vs kullanabilirsin tabi illa config kullanmak istersen kullanabilirsinGp kayn ve kata gibi güzel calıştıgı önerebilceginiz güzl bir confg varmı.... özellikle kata