gpu 0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar bir konuda çok takıldım oyun oynarken gpu hiç kullanmıyor hep 0 da kalıyor ekran kartım olmasına rağmen bu bir sorunmu yoksa normalmı

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
bu aslında iyi birşey.Görev yönetcisinde cpu kullanımına bi bak oyun açtığında %de kaçını kullanıyor

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar bir konuda çok takıldım oyun oynarken gpu hiç kullanmıyor hep 0 da kalıyor ekran kartım olmasına rağmen bu bir sorunmu yoksa normalmı
ekran kartı kullanacak bir oyun oynamıyorsun demek ki oyun sorunsuz çalıştığına göre

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ekrankartı yazlımılarında öncelik olarak işlemcimi yoksa ekrankartı mı kullanılacak onu belirlediğin bir ayar var bununla alakalı olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka oyunun ayarlarından yükü ekran kartına verirsen sıkıntı düzelebilir
dostum hiç bir şekilde düzelmiyor driver güncel oyunu ekran kartına bağladım yinede oyuna girerken gpu 0 bir çözemedim giti ekran kartı okumuyor diycem ama oda gözüküyor anlamadım giti

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dostum gpu kullanmiyor demissin grafik ayarlarina girup CPU DAN GPU YA cevirirmisin yuksek performans yani ekran kartini sec yanlis soylediysem kusura bakma oyunu ekle ekran kartini sec

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ya varda zaten oynadığın oyun belliki ekran kartına ihtiyaç duymuyor o yüzden drop oluyorsa ramdendir
hocam sorun oynadığım oyunda deyil sorun oyunlarda hiç bir oyunda ekran kartından verim alamıyor ve alamayınca işlemciden oynamak zorunda kaldığını düşünüyorum tüm oyunlarda geçerli tabi bazı oyunlar işlemci destekli ama hiç bir oyunda verim alamıyorum ekran kartından
Post automatically merged:

ekran kartı kullanacak bir oyun oynamıyorsun demek ki oyun sorunsuz çalıştığına göre
aynen kanka 20 tane oyun oynuyorum hepsi işlemci tabanlı

Son düzenleme:
Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Konu kilit o zaman hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...