Onaylı Üye
merhaba arkadaşlar bir konuda çok takıldım oyun oynarken gpu hiç kullanmıyor hep 0 da kalıyor ekran kartım olmasına rağmen bu bir sorunmu yoksa normalmı
ekran kartı kullanacak bir oyun oynamıyorsun demek ki oyun sorunsuz çalıştığına göremerhaba arkadaşlar bir konuda çok takıldım oyun oynarken gpu hiç kullanmıyor hep 0 da kalıyor ekran kartım olmasına rağmen bu bir sorunmu yoksa normalmı
dostum sorunda o oyun oynarken 0 da kalıyor fps drop yaşıyorum bunla bir alakası varmı acaba ?bu aslında iyi birşey.Görev yönetcisinde cpu kullanımına bi bak oyun açtığında %de kaçını kullanıyor
alakalı olduğunu sanmıyorum benimde arkadaşımın ekran kartı gözükmüyordu fakat oyun oynayabiliyordudostum sorunda o oyun oynarken 0 da kalıyor fps drop yaşıyorum bunla bir alakası varmı acaba ?
fps drop ramden kaynaklı olurdostum sorunda o oyun oynarken 0 da kalıyor fps drop yaşıyorum bunla bir alakası varmı acaba ?
ekran kartı ile alakası yokmu diyon ?fps drop ramden kaynaklı olur
kanka oyunun ayarlarından yükü ekran kartına verirsen sıkıntı düzelebilirekran kartı ile alakası yokmu diyon ?![]()
dostum hiç bir şekilde düzelmiyor driver güncel oyunu ekran kartına bağladım yinede oyuna girerken gpu 0 bir çözemedim giti ekran kartı okumuyor diycem ama oda gözüküyor anlamadım gitikanka oyunun ayarlarından yükü ekran kartına verirsen sıkıntı düzelebilir
ya varda zaten oynadığın oyun belliki ekran kartına ihtiyaç duymuyor o yüzden drop oluyorsa ramdendirekran kartı ile alakası yokmu diyon ?![]()
hocam sorun oynadığım oyunda deyil sorun oyunlarda hiç bir oyunda ekran kartından verim alamıyor ve alamayınca işlemciden oynamak zorunda kaldığını düşünüyorum tüm oyunlarda geçerli tabi bazı oyunlar işlemci destekli ama hiç bir oyunda verim alamıyorum ekran kartındanya varda zaten oynadığın oyun belliki ekran kartına ihtiyaç duymuyor o yüzden drop oluyorsa ramdendir
aynen kanka 20 tane oyun oynuyorum hepsi işlemci tabanlıekran kartı kullanacak bir oyun oynamıyorsun demek ki oyun sorunsuz çalıştığına göre![]()
Konu kilit o zaman hocamhocam sorun oynadığım oyunda deyil sorun oyunlarda hiç bir oyunda ekran kartından verim alamıyor ve alamayınca işlemciden oynamak zorunda kaldığını düşünüyorum tüm oyunlarda geçerli tabi bazı oyunlar işlemci destekli ama hiç bir oyunda verim alamıyorum ekran kartından
Post automatically merged:
aynen kanka 20 tane oyun oynuyorum hepsi işlemci tabanlı![]()
denedinmi dostum dediğimi ?dostum sorunda o oyun oynarken 0 da kalıyor fps drop yaşıyorum bunla bir alakası varmı acaba ?
2 ye yakın hocamekran kartın kaç yıllık
%60 felan kanka oyundan oyuna deyişiyordenedinmi dostum dediğimi ?
merhaba arkadaşlar bir konuda çok takıldım oyun oynarken gpu hiç kullanmıyor hep 0 da kalıyor ekran kartım olmasına rağmen bu bir sorunmu yoksa nnvidia
markası ne ve kaç model2 ye yakın hocam