GPU Driver ile Windows Version Uyumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Selamlar,

Duzenli olarak apex hilesi kullaniyorum. Bildiginiz uzere apex hilesi 21h1 uzeri versiyonlar ile uyumlu degil. Dolayisiyla herhangi bir ust versiyona gecemiyoruz. Hal boyleyken ekran kartinin driver updateleri mevcut olan en guncel windows surumune, yani Win11'e uyumlu olacak sekilde cikariliyor. Benim ogrenmek istedigim win10 21H1 kullanip gpu driverini da guncel sekilde tutmamin bir sakincasi var mi yoksa gelen guncellemeleri gormezden mi gelmeliyim?

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Selamlar,

Duzenli olarak apex hilesi kullaniyorum. Bildiginiz uzere apex hilesi 21h1 uzeri versiyonlar ile uyumlu degil. Dolayisiyla herhangi bir ust versiyona gecemiyoruz. Hal boyleyken ekran kartinin driver updateleri mevcut olan en guncel windows surumune, yani Win11'e uyumlu olacak sekilde cikariliyor. Benim ogrenmek istedigim win10 21H1 kullanip gpu driverini da guncel sekilde tutmamin bir sakincasi var mi yoksa gelen guncellemeleri gormezden mi gelmeliyim?
Hayır güncel tutmanın bir sakıncası yok

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Selamlar,

merhaba Öncelikle ekran kart driverler windows 10 üzerine göre çıkıyordu şimdi windows 11 Çıktığı için ona göre çıkıyor driverler ama benim sana tavsiyem hemen windows 11 geçme tam sürüm herkese sunulduğu zaman geç mesela 1 yıl geçsin öyle geç mesela şuanda driver olarak windows 10 olarak kullanmaya devam et görmezden gelme yani ama senin sistem win 11 ise driverler ona göre çıkıyor ise onda kal

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
merhaba Öncelikle ekran kart driverler windows 10 üzerine göre çıkıyordu şimdi windows 11 Çıktığı için ona göre çıkıyor driverler ama benim sana tavsiyem hemen windows 11 geçme tam sürüm herkese sunulduğu zaman geç mesela 1 yıl geçsin öyle geç mesela şuanda driver olarak windows 10 olarak kullanmaya devam et görmezden gelme yani ama senin sistem win 11 ise driverler ona göre çıkıyor ise onda kal
cevap icin tesekkur ederim dostum.
aktif olarak apex hilesi kullandigimdan ve hali hazirdaki hile win10 21H1 uzeri versionlar ile uyumlu olmadigindan win11'e gecmeyi dusunmuyorum su an icin. merak ettigim benim sistemim win10 iken win11 odakli ekran karti guncellemeleri yapmamda herhangi bir sakinca olup olmadigi.

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
cevap icin tesekkur ederim dostum.
aktif olarak apex hilesi kullandigimdan ve hali hazirdaki hile win10 21H1 uzeri versionlar ile uyumlu olmadigindan win11'e gecmeyi dusunmuyorum su an icin. merak ettigim benim sistemim win10 iken win11 odakli ekran karti guncellemeleri yapmamda herhangi bir sakinca olup olmadigi.
sakıncası yoktur Kullanmaya devam edebilirsin . benımm ekran kartım amd r7 240 mesela 24.12.2021 son güncelleme mesela 1 yıl geçti halen aynı sistem

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bir performans sorunun yoksa güncellemeleri görmezden gelebilirsin

Monke
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
bununla ilgisi olmayan sürücüleri güncellemelisin kardeşim

Üye
4 HİZMET YILI
GPU Driverinin win versiyonuyla ilgilisi olacağını sanmıyorum fakat performansın seni rahatsız etmiyorsa güncellemeyedebilirsin.

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Güncellemeri dikkate almazsın hiç birşey olmaz

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Güncelleme sorun etmez windows 10 driverler guncel olsun yeterli

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Selamlar,

güncellemeleri görmezden gel bi problem

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Pc de performans sıkıntısı yoksa kasma olmuyorsa yapmayabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
uzun zamandır hiç güncelemme yapmıyorum sorun yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...