- Yasaklandı
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
NASIL ?
Teşekkürler,Ellerine Sağlık Banada İmza Yaparmısın Sana Zahmet?
Bırakmayı düşünmüyorum saolasın.Helal Olsun ellerine saglık yine yapmanı bekleriz.
2 yılı aşkın aynenGüzel olmuş bu işlerle uzun zamandır uğraşıyorsun sanırım
Belli ki uğraşmak istemedim yani uzerinde durmadım.5 dakikamı almadı yapmak.Acaba uğraşsam nasil kötüleyeceksiniz merak ediyorum.Her eleştiriye açığım ama sen kötülüyorsun yani.Uğraştığını At Yaptığını atma Ben Pek Beğenmedim Türkçe Font kullan bknz: BEBAS alttaki siz çoksunuz biz Türk yazısının fontu güzel olmamış Biraz uyumlu yap Emeğine Sağlık
Teşekkürler.Eline sağlık güzel olmuş senden daha iyilerini beklerim. Kolay gelsin![]()
EyvallahGüzelmiş
Kötülemedim Fikrimi SöyledimTeşekkürler,
Özelden kaynak atarsan tabiiki
Bırakmayı düşünmüyorum saolasın.
2 yılı aşkın aynen
Belli ki uğraşmak istemedim yani uzerinde durmadım.5 dakikamı almadı yapmak.Acaba uğraşsam nasil kötüleyeceksiniz merak ediyorum.Her eleştiriye açığım ama sen kötülüyorsun yani.
Teşekkürler.
Eyvallah
Yorum yapmışsın teşekkür ederim bak alttaki ftnh yazısını değiştirmemi söylemişsin bu konuda sıkıntı yok dikkate alacağım ama bir insanın uğraşıp uğraşmadığını attığı grafik tasarıma göre anlayamazsınKötülemedim Fikrimi Söyledim
Peki ...Yorum yapmışsın teşekkür ederim bak alttaki ftnh yazısını değiştirmemi söylemişsin bu konuda sıkıntı yok dikkate alacağım ama bir insanın uğraşıp uğraşmadığını attığı grafik tasarıma göre anlayamazsın
Öncelikle hayır bırakmayacağımfontun içerisine resim eklemeyi bırakacakmısın![]()
Evet Kötü Ve Uyumsuz GörünüyorÖncelikle hayır bırakmayacağım
Kötü mü görünüyor ?
Resime Göre kötü yani her resime ekleme bazı resimlerde kötü görünüyor.Öncelikle hayır bırakmayacağım
Kötü mü görünüyor ?
İyi de tek renk daha kötü görünüyor ben şimdi ne yapayımResime Göre kötü yani her resime ekleme bazı resimlerde kötü görünüyor.
Gölgelendirme verebilirsin o zaman fontun arkasına ama çok belirgin olmayacak şekildeİyi de tek renk daha kötü görünüyor ben şimdi ne yapayım?