Grafik Staj?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, Allah izin verirse bu sene staja gideceğim, babam çalıştığı yerde grafik tasarım yeri varmış oraya gitme ihtimalim çok yüksek. Bende mesleki açık lise öğrencisi olarak okulda çok fazla grafik anlamında ders görmedik. Sadece adobe fireworks ve adobe flash player gördük. Stajda zorlanırmıyım acaba? Yada pankart felan hazırla deseler yapabilirmiyim? En büyük korkum bize staj yerinde öğreteceklermi ? Ve stajdan kovma ihtimalleri var mı?

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yerinde olsam internetten dersler izlerdim veya internette çeşitli grafikerlik dersleri paketleri var onlardan satın alabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Yerinde olsam internetten dersler izlerdim veya internette çeşitli grafikerlik dersleri paketleri var onlardan satın alabilirsin.
Dostum video olarak ne önerirsin acaba staja 2 gün kalmış azda olsa aklımda kalsın.

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
kardeş bunun ilgili bir sürü set var kitap ve dvd olarak youtube bulaşma derim sen en iyisi satın birde staj yerde fazla göstermezler çünkü sonuçta geçicisin kovmazlar

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
grafik işinizi hiç sevmem neden onu seçtin :/

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Dostum maalesef bahsettiğin programlardan başka program kullanmayı bilmiyorsan veya hakkında bilgin yoksa senden bir şey istediklerinde yapamazsın. Programla yazı yaz deseler nasıl yazıyoruz diye sorarsın o derece. Bahsettiğin yer neresidir ne iş yaparlar kısa bir bilgi verirsen yardımcı olabilirim sana

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dostum maalesef bahsettiğin programlardan başka program kullanmayı bilmiyorsan veya hakkında bilgin yoksa senden bir şey istediklerinde yapamazsın. Programla yazı yaz deseler nasıl yazıyoruz diye sorarsın o derece. Bahsettiğin yer neresidir ne iş yaparlar kısa bir bilgi verirsen yardımcı olabilirim sana
Özel bir çorap şirketi. Ne yaptıklarını bende bilmiyorum, staj yeri bulamadım babamda orada çalışan biri ile konuşup oraya gitmemi sağlayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...