Grafik Tasarım - DISCORD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, tasarım konusuna hevesi olup ta başlayamayan ya da hevesi olup da bilgisi olmayan arkadaşlar için bir discord sunucusu kurdum. Amacı sadece sizlere grafik tasarım öğretme. Genel olarak Tasarım yapan arkadaşlar tasarım yapacağı vakit yayın açarak hem sohbet havasında hemde öğreterek sizlere bir şeyler katmayı planlıyorum-planlıyoruz. Ayriyetten evanto elements ve freepik premium dosya paylaşamı yapacağım böylelik ile ulaşamadığınız dosyaları sizlere sunmayı hedefliyorum. Bu işi gerçekten Öğrenmek istiyen arkadaşlar discord üzerinden iletişime geçebilirler

Discord : sekile#9010

Grafik Tasarımdan nasıl para kazanılacağını ise burada paylaştım göz atabilirsiniz.

https://memoryhackers.org/konular/grafik-tasarimdan-para-kazanmak-kisisel-tavsiyelerim.137699/

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
ne tur tasarım mesela kardeşim

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
tamamdır geliyorum dcye umarım faydalı şeyler bulurm sağol

enough
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Envato Elements'ten AE/PR dosyaları da paylaşacak mısın?

where is the hareket there is the bereket
Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Kolay gelsin kardeşim, öğrenmek isteyen arkadaşlar için güzel bir başlangıç olacaktır.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
1592876975208.png

photoshop üzerinden resim silme canlı yayında silinmiştir bu ve bunun gibi çalışmaları elimden geldiğince anlatacağım

Luke Ainsworth
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Senin öğreteceğin tasarım derslerinde SVP veya AE gibi uygulamalar kullanacakmıyız yoksa sadece PS mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...