Grafik tasarım konusunda aklınıza takılabilecek her konuda destek verebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Sanki ben burada önceki senelerde aktiflik konusunda bir şeyler hatırlıyorum ama memory hackers olmayabilir, başka bir hesabım da olabilir ama hiç hatırlamıyorum. Sadece hatırladığım "nader11ndeu" var. Bu hesap da 4 senelikmiş ama yeni gibi geliyor.
Neyse, dün grafik tasarım alanında ufak tefek çerez paylaşımlarda bulundum, Aslında hazır psd veya vektör paylaşımlarında bulunmak istedim. "Kendini geliştirmelisin" tarzında yorumlar aldım, açıkçası hoşuma da gitti. :)

Ben Batu. 10 yıldır Grafik Tasarım sektöründeyim. 31 yaşındayım ve GSF mezunuyum. Çok detaya girmeyim ama birçok yerli ve yabancı firmaya profesyonel tasarım ve tasarım sonrası destek veriyorum. Yani 10 liraya logo yapanlardan değilim.
Grafik tasarım konusunda aklınıza takılabilecek her konuda destek veya kaynak verebilirim.. Yine olabilecek kaynaklardan elime geçen tasarım içeriklerini paylaşmaya çalışıyorum.

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Sanki ben burada önceki senelerde aktiflik konusunda bir şeyler hatırlıyorum ama memory hackers olmayabilir, başka bir hesabım da olabilir ama hiç hatırlamıyorum. Sadece hatırladığım "nader11ndeu" var. Bu hesap da 4 senelikmiş ama yeni gibi geliyor.
Neyse, dün grafik tasarım alanında ufak tefek çerez paylaşımlarda bulundum, Aslında hazır psd veya vektör paylaşımlarında bulunmak istedim. "Kendini geliştirmelisin" tarzında yorumlar aldım, açıkçası hoşuma da gitti. :)

Ben Batu. 10 yıldır Grafik Tasarım sektöründeyim. 31 yaşındayım ve GSF mezunuyum. Çok detaya girmeyim ama birçok yerli ve yabancı firmaya profesyonel tasarım ve tasarım sonrası destek veriyorum. Yani 10 liraya logo yapanlardan değilim.
Grafik tasarım konusunda aklınıza takılabilecek her konuda destek veya kaynak verebilirim.. Yine olabilecek kaynaklardan elime geçen tasarım içeriklerini paylaşmaya çalışıyorum.
evet dün gördük gayet güzel bence gelişme konusuna gelirsek o dahada üst seviyeye kacmakki bence kendini geliştirmen her zaman daha iyidir. onun dısında bu konuda keske iştek üzerine yaparım/yapmazdım diyebilirdin. Benim diyiceklerim bu kadar. Mhde uzun süre ve mhye özel tasarımlar bekliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
evet dün gördük gayet güzel bence gelişme konusuna gelirsek o dahada üst seviyeye kacmakki bence kendini geliştirmen her zaman daha iyidir. onun dısında bu konuda keske iştek üzerine yaparım/yapmazdım diyebilirdin. Benim diyiceklerim bu kadar. Mhde uzun süre ve mhye özel tasarımlar bekliyorum.

Dün gördükleriniz hazır çalışmalardı. Ben sadece memoryhackers'a uyarlama yaptım. :) Illustrator ve photoshop kullandığım için ilk paylaşımı psd olarak paylaşamadım ama olsun :)

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
dün paylaştıkların hazır çalışmalarmış ama gerçekten hoşuma gitmişti başarılar dostum:)

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Aslında forumda eğitim amaçlı grafik tasarım video ve eğitimleride paylaşabilirsen herkes için çok iyi bir ders niteliği olur dostum herkesin açısından güzel bir konu olmuş olur, hemde bilgilerinin paylaştıkça değerlenir
Grafik konusu ve grafik eğitim üzerinde konu açman çok çok yararlı olur. açmanı
Başarılarının devamını diliyorum dostum
Çalışmalarını gördüm hazır olsada güzel çalışmalar.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Aslında forumda eğitim amaçlı grafik tasarım video ve eğitimleride paylaşabilirsen herkes için çok iyi bir ders niteliği olur dostum herkesin açısından güzel bir konu olmuş olur, hemde bilgilerinin paylaştıkça değerlenir
Grafik konusu ve grafik eğitim üzerinde konu açman çok çok yararlı olur. açmanı
Başarılarının devamını diliyorum dostum
Çalışmalarını gördüm hazır olsada güzel çalışmalar.
++ Evet katılıyorum , belki 0 dan anlatım seni yorabilir o başka birşey , ama ufak bir tasarım yaparken videoya alıp hızlandırıp atabilirsin ,

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ilgilenmiyorum çok fazla ama videolar paylaşırsan insanlar için iyi olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ben öğrenmek istiyorum ama biraz zor öğreniyorum benle uğraşıcak biri var mı ? :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bildiklerini paylaşman çok güzel bir şey. işin konusunda yolun açık olsun umarım daha iyi yerlere gelirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
discord ekleyebilris misin problem#3455

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...