- Konuyu başlatan
-
Onaylı Üye
JordanBelford' Alıntı:Geliştirilmeli biraz daha çalış
AestheticArtz' Alıntı:JordanBelford' Alıntı:Geliştirilmeli biraz daha çalış
Görüşlerine Saygım sonsuz.Fakat Biraz daha çalış gibi emir vakiili konuşmazsak iyi olur ki sistemsel olarak kulladıgın ranklar ve gördüğün çogu üyedeki avatarlar benim çizimim.Hayır yani emir verebiliyorsan demekki daha iyi bir kabiliyete sahipsin.Tabiiri caizse Yap çıkart vur masaya iyi forumlar.
JordanBelford' Alıntı:Nasıl istersen
Clear versiyona da buradan ulaşabilirsin: http://jordanbelf0rd.deviantart.com/art/MemoryHackers-net-Wallpaper-671939557
JordanBelford' Alıntı:Her ikisinde de yarışalım?
AestheticArtz' Alıntı:JordanBelford' Alıntı:Her ikisinde de yarışalım?
Sayfada Herhangi bir Tasarım Göremiyorum sadece AOI var Dediğim gibi modellemeci ve grafiker kıyaslanamaz. attıgım sayfanın %60 Görsel Tasarımı bana aittir. AOI Modelleme 3D İle gelmeyip Tasarım ile karşılaşacaksak Gerçekten Cesaretin Takdire Şaayan.Gördüğüm tekşey AOI ve Bolca Karıştırma Seçeneği ile Texture Eklenmiş birkaç karalama
Ne dediğini anlamıyorum bu Resimde Sadece bir Solid renk saydamlık ve 3 Font ve Glusian Kullanıldı 5 dakikalık bir emek var bu resimde Bu resime karşılık 1 Ayda yaptıgın (Belkide Psd'dir Emin değilim) resimle geliyorsunJordanBelford' Alıntı:Her alanda yarışılır taliplerimi bekliyorum
Çok güzelmiş helal kardeş benimkiyle kıyaslanamaz bile
AestheticArtz' Alıntı:Sayfada Herhangi bir Tasarım Göremiyorum sadece AOI var Dediğim gibi modellemeci ve grafiker kıyaslanamaz. attıgım sayfanın %60 Görsel Tasarımı bana aittir. AOI Modelleme 3D İle gelmeyip Tasarım ile karşılaşacaksak Gerçekten Cesaretin Takdire Şaayan.Gördüğüm tekşey AOI ve Bolca Karıştırma Seçeneği ile Texture Eklenmiş birkaç karalama
O halde Modeler rankı iste Grafiker bölümünde bana karşı saldırıya geçme.
AestheticArtz' Alıntı:Ne dediğini anlamıyorum bu Resimde Sadece bir Solid renk saydamlık ve 3 Font ve Glusian Kullanıldı 5 dakikalık bir emek var bu resimde Bu resime karşılık 1 Ayda yaptıgın (Belkide Psd'dir Emin değilim) resimle geliyorsunJordanBelford' Alıntı:Her alanda yarışılır taliplerimi bekliyorum
Çok güzelmiş helal kardeş benimkiyle kıyaslanamaz bile
O halde Modeler rankı iste Grafiker bölümünde bana karşı saldırıya geçme.Trajı komik bir durum. Şimdi Ben o çizdigin modellemenin aynısını 30 dakikada çıkartırım.Ne yazdıgını okuya bilsem onlarada cevap verecektim fakat yazarken elim agrıyor bidahaki sefere Modelleme ile Tasarımı karıştırmazsın umarım,1 Background 10 Light 1 Glussian Blur 3-5 Font İle Resim yapan grafiker olmuyor eynir: iyi forumlar **Konu kilit Lütfen**
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?