Grafiker Başvurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
JordanBelford' Alıntı:
Geliştirilmeli biraz daha çalış

Görüşlerine Saygım sonsuz.Fakat Biraz daha çalış gibi emir vakiili konuşmazsak iyi olur ki sistemsel olarak kulladıgın ranklar ve gördüğün çogu üyedeki avatarlar benim çizimim.Hayır yani emir verebiliyorsan demekki daha iyi bir kabiliyete sahipsin.Tabiiri caizse Yap çıkart vur masaya iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Nasıl istersen

memoryhackers_net_wallpaper_dark_effected_by_jordanbelf0rd-db421dj.jpg

Clear versiyona da buradan ulaşabilirsin: http://jordanbelf0rd.deviantart.com/art/MemoryHackers-net-Wallpaper-671939557

AestheticArtz' Alıntı:
JordanBelford' Alıntı:
Geliştirilmeli biraz daha çalış

Görüşlerine Saygım sonsuz.Fakat Biraz daha çalış gibi emir vakiili konuşmazsak iyi olur ki sistemsel olarak kulladıgın ranklar ve gördüğün çogu üyedeki avatarlar benim çizimim.Hayır yani emir verebiliyorsan demekki daha iyi bir kabiliyete sahipsin.Tabiiri caizse Yap çıkart vur masaya iyi forumlar.

Zaten düşünmüştüm bir rank sanatı nasıl bu kadar katledebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
JordanBelford' Alıntı:
Nasıl istersen

memoryhackers_net_wallpaper_dark_effected_by_jordanbelf0rd-db421dj.jpg

Clear versiyona da buradan ulaşabilirsin: http://jordanbelf0rd.deviantart.com/art/MemoryHackers-net-Wallpaper-671939557

"Photoshop" Adı Altındamı yoksa "AOI" Olarak mı yarışıyoruz onu anlamadım ben ?

Buyrun AOI:
kbXXkD.jpg

Referans olarak
facebook.com/turkcusokakcom  iyi forumlar.

Gerekli Kişilerin Gözleri Önünde 15 Dakikada Ayarlanmış rankla kimsenin gözünü boyamıyorum dediğim gibi AOI değil Photoshop Kategorileri karıştırmışsın Ben Modellemeci değil Grafikerim.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Sakin beyler :D Atın çalışmaları görelim tartışmaya gerek yok new bir rank fena olmaz :D

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Öncelikle Es Selamun Aleykum Bu Çalışmaların Olsun Diğer Çalışmaların Olsun Süper Ötesi Diyebilirim :) Ama İşte Gel Gelim Grafiker Olmana Bence Olmalısın Ama Bunu İşte Ne Kadar Çok İnsan İstesede Yetkililer Kararlaştırıyor Ama Bence Alınmalısın Banada İmza Grafik Yaparmısın Diye Yorum İsteğinde Bulunanlar Özelden Yanı DM'den Yazsanız Ne Güzel Olur Boş Yorum Olmaz Yani ve Senlen Bir Ara Özel Konuşalım Hatırlatırmısın :D ve Bu Arkadaşımız İle Kapışacak Varsa Hemen Durmasın Grafik Bölümüne Konu Açsın " AestheticArtz ( PeatHam ) Meydan Okuyorum Diye Orada Hem Yeteneklerinizi Gösterin Hemde Forumdaki Diğer Kullanıcılar Sizleri Hem Tanısın Hemde Sevgilerini Kazanın ;)

Not : Yorumunun Birinde Çıkar Masaya Vur Yorumunu Gördüm ve Gülmekten Yarıldım :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
JordanBelford' Alıntı:
Her ikisinde de yarışalım?

Sayfada Herhangi bir Tasarım Göremiyorum sadece AOI var Dediğim gibi modellemeci ve grafiker kıyaslanamaz. attıgım sayfanın %60 Görsel Tasarımı bana aittir. AOI Modelleme 3D İle gelmeyip Tasarım ile karşılaşacaksak Gerçekten Cesaretin Takdire Şaayan.Gördüğüm tekşey AOI ve Bolca Karıştırma Seçeneği ile Texture Eklenmiş birkaç karalama

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Her alanda yarışılır taliplerimi bekliyorum

LynA5o.png

Çok güzelmiş helal kardeş benimkiyle kıyaslanamaz bile

AestheticArtz' Alıntı:
JordanBelford' Alıntı:
Her ikisinde de yarışalım?

Sayfada Herhangi bir Tasarım Göremiyorum sadece AOI var Dediğim gibi modellemeci ve grafiker kıyaslanamaz. attıgım sayfanın %60 Görsel Tasarımı bana aittir. AOI Modelleme 3D İle gelmeyip Tasarım ile karşılaşacaksak Gerçekten Cesaretin Takdire Şaayan.Gördüğüm tekşey AOI ve Bolca Karıştırma Seçeneği ile Texture Eklenmiş birkaç karalama

O halde Modeler rankı iste Grafiker bölümünde bana karşı saldırıya geçme.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
JordanBelford' Alıntı:

LynA5o.png

AestheticArtz' Alıntı:

Ne dediğini anlamıyorum bu Resimde Sadece bir Solid renk saydamlık ve 3 Font  ve Glusian Kullanıldı 5 dakikalık bir emek var bu resimde Bu resime karşılık 1 Ayda yaptıgın (Belkide Psd'dir Emin değilim) resimle geliyorsun :p  Trajı komik bir durum. Şimdi Ben o çizdigin modellemenin aynısını 30 dakikada çıkartırım.Ne yazdıgını okuya bilsem onlarada cevap verecektim fakat yazarken elim agrıyor bidahaki sefere Modelleme ile Tasarımı karıştırmazsın umarım,1 Background 10 Light 1 Glussian Blur 3-5 Font İle Resim yapan grafiker olmuyor :peynir:  iyi forumlar **Konu kilit Lütfen**

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
AestheticArtz' Alıntı:
JordanBelford' Alıntı:

LynA5o.png

Ne dediğini anlamıyorum bu Resimde Sadece bir Solid renk saydamlık ve 3 Font  ve Glusian Kullanıldı 5 dakikalık bir emek var bu resimde Bu resime karşılık 1 Ayda yaptıgın (Belkide Psd'dir Emin değilim) resimle geliyorsun :p  Trajı komik bir durum. Şimdi Ben o çizdigin modellemenin aynısını 30 dakikada çıkartırım.Ne yazdıgını okuya bilsem onlarada cevap verecektim fakat yazarken elim agrıyor bidahaki sefere Modelleme ile Tasarımı karıştırmazsın umarım,1 Background 10 Light 1 Glussian Blur 3-5 Font İle Resim yapan grafiker olmuyor :peynir:  iyi forumlar **Konu kilit Lütfen**

Biraz grafik kültürün olsaydı ney yazdığımı anlayabilirdin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...