yetkililere başvurman gerekiyorYerini bulamadıgım için buraya yazıyorum forumda nasıl grafiker oluyoruz bilgisi olan varmı arkadaşlar.
grafiker olmanın ne faydası varr kiYerini bulamadıgım için buraya yazıyorum forumda nasıl grafiker oluyoruz bilgisi olan varmı arkadaşlar.
niye bulaşmasın kiBence hiç bulaşma.
Kendine ayıracak vakti kalmaz. Belli bir zaman geçirdikten sonra da bırakamaz. Pişman olmaması için söylüyorum sadece.Bence hiç bulaşma.
grafiker olmakla hem memory hackers yetkililerine yardımcı olabiliyor, hemde üst yetkiye sahip birisi oluyorgrafiker olmanın ne faydası varr ki
Öğrenmek istiyorum demedim dostum ben kendim grafikerim zaten bu forumda grafikerlikten bahsetmiştim.bence cinema4d ve herhangi bir photoshop uygulaması dersleri izleyip deneyerek başlayabilirsin
yanlış anladım kusura bakmaÖğrenmek istiyorum demedim dostum ben kendim grafikerim zaten bu forumda grafikerlikten bahsetmiştim.
corelmi kaldı dostum yacorel draw programını egitim ile birlikte indir çizimi güzel grafiker programı
O dediklerini ünüversitede hepsini yaşadıkrafik tasarımcı uzun ve belki de zorlu bir eğitim sürecinden geçmiş, grafik ve tasarımın birçok detayı hakkında bilgi sahibi olmuş, sanat ve tasarım tarihini içmiş, çeşitli kavramsal sorgulamalarda bulunmuş, grafik diliyle sistem oluşturmuş, sunum yapmış, derslerden kalmış, geçmiş ve sonunda "olmuş" insanlardır.
kısaca kolay degıl dostum bı konus ıstersen .
photosop+Illustrator +InDesign evet ama corel ile bağlantılı çalışamassın kardeşimbenim tanıdıgım bi çok grafeiker corel+ photosop+Illustrator +InDesign. bunların hepsini birbirine bağlantılı kullanıyor