21 Ocak 2022 #1 deadrow sudo su Süper Üye Katılım 13 Eyl 2018 Mesajlar 769 Çözümler 5 Tepki puanı 77 Ödüller 6 Yaş 26 7 HİZMET YILI Grafiker rütbesini tam olarak kimlere veriyorlar? Belli sayıda tasarım mı paylaşmam lazım veya rütbeyi haketmek için ne yapmalıyım?
Grafiker rütbesini tam olarak kimlere veriyorlar? Belli sayıda tasarım mı paylaşmam lazım veya rütbeyi haketmek için ne yapmalıyım?
21 Ocak 2022 #2 Eesahmet E ∞ Griffin Premium Katılım 22 Eki 2017 Mesajlar 722 Tepki puanı 41 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Bu üye grubu forumda tasarım yapabilen kullanıcılara verilir. Bu üye grubu sitedeki, üyelere ve siteye yardımcı olacak faaliyetler sağlayan kullanıcılara verilir. Oyla 0 Olumsuz oyla
Bu üye grubu forumda tasarım yapabilen kullanıcılara verilir. Bu üye grubu sitedeki, üyelere ve siteye yardımcı olacak faaliyetler sağlayan kullanıcılara verilir.
21 Ocak 2022 Konuyu başlatan #3 deadrow sudo su Süper Üye Katılım 13 Eyl 2018 Mesajlar 769 Çözümler 5 Tepki puanı 77 Ödüller 6 Yaş 26 7 HİZMET YILI Eesahmet' Alıntı: Bu üye grubu forumda tasarım yapabilen kullanıcılara verilir. Bu üye grubu sitedeki, üyelere ve siteye yardımcı olacak faaliyetler sağlayan kullanıcılara verilir. Genişletmek için tıklayın ... Dostum onu biliyorum fakat rütbeyi almak için birine ulaşmam lazım mı yoksa yöneticilerin kontrolü sonucu otomatik mi veriliyor Oyla 0 Olumsuz oyla
Eesahmet' Alıntı: Bu üye grubu forumda tasarım yapabilen kullanıcılara verilir. Bu üye grubu sitedeki, üyelere ve siteye yardımcı olacak faaliyetler sağlayan kullanıcılara verilir. Genişletmek için tıklayın ... Dostum onu biliyorum fakat rütbeyi almak için birine ulaşmam lazım mı yoksa yöneticilerin kontrolü sonucu otomatik mi veriliyor
21 Ocak 2022 #4 Eesahmet E ∞ Griffin Premium Katılım 22 Eki 2017 Mesajlar 722 Tepki puanı 41 Ödüller 8 8 HİZMET YILI deadrow' Alıntı: Dostum onu biliyorum fakat rütbeyi almak için birine ulaşmam lazım mı yoksa yöneticilerin kontrolü sonucu otomatik mi veriliyor Genişletmek için tıklayın ... Ulaşman lazım galiba dostum otomatik verilen bir rol değil Oyla 0 Olumsuz oyla
deadrow' Alıntı: Dostum onu biliyorum fakat rütbeyi almak için birine ulaşmam lazım mı yoksa yöneticilerin kontrolü sonucu otomatik mi veriliyor Genişletmek için tıklayın ... Ulaşman lazım galiba dostum otomatik verilen bir rol değil
21 Ocak 2022 #5 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Forumdan özel mesaj yolu ile @#SpecktraL 'a ulaşabilirsiniz. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
21 Ocak 2022 Moderatör #6 #Dopamine Admin Katılım 5 Ara 2017 Mesajlar 3,609 Çözümler 88 Tepki puanı 8,277 Ödüller 21 8 HİZMET YILI Yapmış olduğunuz tasarımları paylaşın. Biz de görelim neler yaptıklarınızı. Eğer başarılı bulursak veririz. Oyla 0 Olumsuz oyla
Yapmış olduğunuz tasarımları paylaşın. Biz de görelim neler yaptıklarınızı. Eğer başarılı bulursak veririz.
22 Ocak 2022 #7 hcam3558 H Onaylı Üye Katılım 22 Şub 2019 Mesajlar 129 Tepki puanı 13 Ödüller 5 7 HİZMET YILI Ben tasarımla uğraşıyorum, nereye paylaşacağız? Moderatörün son düzenlenenleri: 26 Ocak 2022 Oyla 0 Olumsuz oyla
22 Ocak 2022 #8 MasterY26 M Onaylı Üye Katılım 28 Kas 2018 Mesajlar 92 Tepki puanı 3 Ödüller 5 Yaş 28 7 HİZMET YILI Tasarım yaparak alabilirsin dostum Oyla 0 Olumsuz oyla
26 Ocak 2022 Moderatör #9 xtragyne1st Несмотря на предателей, я все еще стою. Co - Admin Katılım 18 Tem 2017 Mesajlar 11,973 Çözümler 595 Tepki puanı 6,680 Ödüller 21 8 HİZMET YILI hcam3558' Alıntı: Ben tasarımla uğraşıyorum, nereye paylaşacağız? Genişletmek için tıklayın ... Merhaba, https://memoryhackers.org/forums/grafik-paylasimlari.219/ Bu kategoride konusunu açabilir ya da SpecktraL'e özel mesaj yoluyla yazabilirsin. Tasarımların değerlendirilir. Sonucunda da rütbe verilir ya da verilmez, orasını bilemiyorum. Oyla 0 Olumsuz oyla
hcam3558' Alıntı: Ben tasarımla uğraşıyorum, nereye paylaşacağız? Genişletmek için tıklayın ... Merhaba, https://memoryhackers.org/forums/grafik-paylasimlari.219/ Bu kategoride konusunu açabilir ya da SpecktraL'e özel mesaj yoluyla yazabilirsin. Tasarımların değerlendirilir. Sonucunda da rütbe verilir ya da verilmez, orasını bilemiyorum.