Grancrest Senki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
48585d6b68533c223993982b05a7d5da.jpg

Grancrest Senki, Ryo Mizuno tarafından yaratılmış bir light novel serisinden uyarlanan bir anime serisidir. Seri, bir fantastik ortaçağ dünyasında geçmektedir.

Hikaye, büyülü güçlerin ve siyasi entrikaların hüküm sürdüğü bir dünyada geçmektedir. Kıtanın farklı bölgelerindeki lordlar, Crest adı verilen sihirli sembolleri toplamak için savaşmaktadır. Crestler, kıtayı birleştirecek ve barışı sağlayacak Lord'un yaratılmasına izin verecek.

Serinin ana karakterleri Theo Cornaro ve Siluca Meletes'tir. Theo, küçük bir lord olarak başlar ve birçok zorlukla karşılaşarak, kendi Crest'ini aramaya başlar. Siluca ise bir büyücüdür ve Theo'nun yanında ona yardım etmeye karar verir.

Theo ve Siluca, çeşitli entrikalar ve zorlu savaşlarla karşılaşarak kıtayı birleştirme yolunda ilerlerler. Diğer lordlar, özellikle Theo'nun rakipleri, onları engellemeye çalışırken, ikisi de birbirlerine güven ve sadakatleri ile bağlanırlar. Ancak, tarihin döngüsü ve ölümün gölgesi, onların hedeflerine ulaşmalarını zorlaştırır.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
"Grancrest Senki", ilginç karakterleri, sürükleyici hikayesi ve aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çeken bir anime serisidir. Ayrıca sihir ve büyü unsurlarının da etkili olduğu fantastik bir dünya yaratılmıştır. Aksiyon ve macera seven anime izleyicileri tarafından keyifle izlenebilecek bir yapımdır.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Konusunu beğendim netflixte varsa yazar mısınız ?

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
romantizm ağır basan birşeye benziyor kısa süreliğine izleyebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Çok güzel başlamasına rağmen olayların gereksizce komplikeleştirilip 3 bölüm boyunca tüm animenin konusu romantizme dönermişcesine size iki yan karakterin romantizmini anlatmaya başlıyor, minik detaylara özen gösteriyorsanız benim gibi kanser olabilirseniz, çok umrunuzda değilse izleyebilirsiniz.

Siyahi şemşir kılıçlı bir dayı ortaya çıkıyor, bu iki romantizm karakterlerinden kraliçe olana gidip gücümü istiyorsan yat benle diyor kadın tamam diyip altına yatıyor, kullanılan renk tonları, sahne, vb gerçekten rahatsız edici.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Buna başlamıştım sarmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...