Grand Theft Auto V Steam'da %63 İndirimde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
header.jpg

Grand Theft Auto V Steam'da %63 İndirimde

Grand Theft Auto V'in PC sürümü, oyunculara 4k ve ötesinde çözünürlükle ve saniyede 60 kare tazeleme hızıyla Los Santos ve Blaine County dünyasını keşfetme fırsatını sunuyor. Genç bir serseri, inzivaya çekilmiş bir banka soyguncusu ve ürkütücü bir psikopat, kendilerini suç dünyasının, ABD hükümetinin ve eğlence sektörünün karışık ağlarında buluyor. Kendileri de dahil, hiç kimseye güvenemedikleri acımasız bir şehirde tehlikeli soygunlar yapmayı başarmak zorundalar.

1.jpg

Oyun, fare ve klavye kontrollerinin yanı sıra doku kalitesi, gölgelendirici, mozaikleme ve kenar yumuşatma gibi 25 farklı ayar dahil, PC'ye özgü birçok özelleştirme tercihi sunuyor. Ayrıca araç ve yaya trafiği kontrolü için nüfus yoğunluğu belirleyebilme özelliği, iki veya üç monitör desteği, 3D uyumu ve tak-çalıştır kumandalar için destek de seçeneklere dahil.

Ayrıca Grand Theft Auto V'in PC sürümüne 30 oyuncu ve 2 izleyici desteğiyle Grand Theft Auto Online da dahil. Grand Theft Auto Online'ın PC sürümü, Soygunlar ve Rakip modları da dahil olmak üzere konsollarda çıktığı tarihten beri yayınlanan tüm mevcut geliştirmeleri ve Rockstar'ın oluşturduğu içeriği de içeriyor.

2.jpg

Grand Theft Auto V ile Grand Theft Auto Online, Birinci Şahıs Bakışı Moduyla son derece detaylı Los Santos ve Blaine County dünyasını bambaşka bir şekilde görme şansını veriyor.

Ayrıca Grand Theft Auto V'in PC sürümünde, Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online içinden video çekmek, düzenlemek ve paylaşmak için gerekli kreatif araçlardan oluşan Rockstar Editörü de mevcut. Rockstar Edötrünün Yönetmen Modu, oyuncuların göze çarpan hikâye karakterlerini, yayaları, hatta hayvanları dahi kullanarak kendi sahnelerini de çekebilmesini sağlıyor.

2.jpg

Oyuncular, ağır çekim, hızlı çekim ve kamera filtreleri gibi düzenleme efektleriyle ve gelişmiş kamera kullanımıyla birlikte GTAV radyo kanallarından kendi şarkılarını ekleyebilecek veya oyun müziğinin çarpıcılığını dinamik olarak kontrol edebiliyor. Hazırlanan videolar, Rockstar Editörü içinden doğrudan YouTube'e ve Rockstar Games Social Club'a yüklenebiliyor.

3.jpg

The Alchemist ve Oh No gibi sanatçılar, yeni radyo kanalı The Lab FM'in sunucuları olarak geri dönüyor. The Lab FM, oyunun orijinal müziklerinden esinlenilen yeni ve özel şarkıları yayınlıyor.

Misafir sanatçıların arasında Earl Sweatshirt, Freddie Gibbs, Little Dragon, Killer Mike, Future Islands'dan Sam Herring ve çok daha fazlası mevcut. Oyuncular, ayrıca kendi belirledikleri şarkılardan oluşan yeni radyo kanalı Self Radio ile kendi müziklerini dinlerken Los Santos ile Blaine County'yi gezebiliyor.

4.jpg

MİNİMUM:

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

İşletim Sistemi: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1

İşlemci: Intel Core 2 Dört Çekirdekli İşlemci Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Dört Çekirdekli İşlemci (4 CPUs) @ 2.5GHz
Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)

Depolama: 72 GB kullanılabilir alan

Ses Kartı: %100 DirectX 10 uyumlu

5.jpg

ÖNERİLEN:

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

İşletim Sistemi: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1

İşlemci: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB

Depolama: 72 GB kullanılabilir alan

Ses Kartı: %100 DirectX 10 uyumlu

FİYAT : 77.33 TL

Ekli dosyalar

• 9.jpg
    9.jpg
    39.9 KB · Görüntüleme: 8
🔥🔥My red haired Darling 🩸 i admire you ❤️ 🔥🔥
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
bedava verilirken almamıştım oynamam diye sonradan o kadar pişman oldumki 77 liraya gidip alıcaz artık bilgi için tşk

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
6
Hocam yine Harika bi haber verdi Steam kütüphanemde yoktu gidip ekliyeceğim...

T
Süper Üye
Ödüller
6
kaç yıl oldu hala satışını yapıyor güzel indirim olmuş

Onaylı Üye
Ödüller
4
zaten bedava ne gerek var :D

Ultra Üye
Ödüller
6
Harika Bir haber, bilgilendirme için ayrıca teşekkür ederiz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
güzel haber aga almayı zaten planlıyordum iyi oldu geç de olsa benim için

Banlı Üye
Ödüller
2
bi ara epic gamesde beleş bile olmuştu yani %63 indirim bence çok bişiy değil

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
5
eline sağlık kardeşim

Shinigami
Süper Üye
Ödüller
3
Bende vardı ama arkadaşım istedi teşekkür ederim ona vereceğim

Onaylı Üye
Şanslıyım ki epik oyunların ücretsiz sürümünü aldım

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
Gözümde canlanır koskoca Epic :D. Bilgilendirme için teşekkürler.

Ultra Üye
Ödüller
7
Beleşe dağıtılan oyuna para vermek :D

Önce insan olalım
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
Cümleten selamünaleyküm umarım bir gün hayat bize de Güler de rahat bir harcama yapabilecek durumlara geliriz evliyim kirada oturuyorum 4 aylık annesinin karnında bebişim var umarım kıl kanaat geçinmek yerine bir gün rahatlığa kavuşacağız inanıyorum hayırlı günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.