Seçkin Üye
Aga öylede tadı çıkmıyorki ya Evelynni koymuşlar o olmuyor reisin puroyu aldılarSanmıyorum, oyun dosyaları hata verebilir bunu bende çok araştırmıştım.
bende baya denedım olmadı ...Sanmıyorum, oyun dosyaları hata verebilir bunu bende çok araştırmıştım.
Dostum dediğin siteye girdim hemen altında Graves'e tıkladım şöyle bir yere atıyorVoxskins var ona bak oyun dosyalarını açmanı sağlayacak programlar falan öneriyor yanlış hatırlamıyorsam Phantome diye bir program vardı onda oyun dosyalarını (ses dosyalarına kadardı sanırım extract edebiliyorsun) oradan önce west geç dosyayı çıkart kopyala tr geç geri yapıştır YT bakarsan görürsün zaten bol var
edit,Dipnot: oyun dosyalarında değişiklik yaptığın için ban ihtimalin var diğer sunuculara nazaran daha yüksek %0.2 değilde %1-%3 falan
Sorun şuki lol.exe dosyasını bul diyor fakat hiçbir exe dosyasını göstermiyor program
lol exe yı bulamıyormusun gercekten. depolama c program fıles rıot game ordann lol exe knkSorun şuki lol.exe dosyasını bul diyor fakat hiçbir exe dosyasını göstermiyor program
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?