Graves'i önerir misiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
graves oynamak istiyorsan takımına çok fazla gang atman lazım eger orman dönmekle zaman harcarsan oyunu kaybedersin
Keşke oyunu öğrenip buraya gelip bunları yazsan graves nidalee lillia hecarim gibi şampiyonlar power farm herolarıdır doğru rotasyon ile sadece karşıya 2 seviye fark atabilirsiniz bir şey yapmadan eğer gank atarsan saçma sapan oyunu kaybedersiniz böyle kişilerin yazdıklarını dikkate almadan yüksek elo replaylar izlemenizi tavsiye ederim

R2D

Üye
5 HİZMET YILI
oyunu biraz late baslıo 15 dk den sonra falan daha powerfull oluon ama eger iyi kasmısasn 10 da da çok vurabılıon zevkli bir çar

PITBULL SAMİNİN OĞLU
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yorumların hepsi spam hiçbiri adamın sorduğu soruya cevap vermemiş adam diyorki sc ile hangisi iyi olur combosunu iyi yapıyormu bunu öğrenmek istiyor gravesin gücünü sormuyor dostum cevabına gelecek olursak graves w sini cok kötü atıyor acıkcası ben aldım 3 mac sonra iade ettim deneme hiç nocturne iyi

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Graves yerine stun atan champ oynarsan daha yararlı olur çünkü jungle zor bir koridor
normalde de jungle oynuyorum j4 amumu rammus jungu bılıyorum sadece hero ıyımı dıye sordum sc li.Bazı arkadaşlar gerekli cevabı vermiş ztn.

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
I would say jungler is a good idea as long as u know how to use best

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ultisini dogru atiyor mu eger atiyorsa tadindan yenmez

Üye
5 HİZMET YILI
Eğer düşük elodaysan master kullanmanı öneririm eğer normal olarak diyorsan gravesin iyi gideceğini sanmıyorum çünkü çok kırılgan bir şampiyon.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
knk karsımda 700k rengar vardı ben ilkez oynuyodum ebedi ksaınca direkt tek atıyor güzel çar

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bir arkadaşında dediği gibi ormancı oynamak için oyun bilgiside lazım lanening kadar kolay değil karşı jungler nerden başlamış bakman lazım yerini tahmin etmen crableri pushlayan sideda falan alman lazım eğer elo kasıcaksan direk kha rengar gibi herolar oyna yeni itemlerle krit de vuruyorlar herkesi teklersin eğlenirsinde durdurmalarıda cok zor olur senı

Düğünler temelde cenazelerin pastalı halidir
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
graves çok güçlü bir hero olabilir o yüzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...