Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
GreenHell.png

Green Hell Steam üzerinde %30 indirimde (12 Nisan 2022'ye kadar)
Green Hell, Amazon'un balta girmemiş yağmur ormanlarında geçen açık dünyalı bir hayatta kalma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda yiyecek ve ekipman olarak ormanda tek başımıza hayatta kalmaya ve ormandan kurtulmaya çalışıyoruz. Oyunun zorlu geçen serüveninde hayata sıkı sıkı tutunmak bizi hem bedenen hem zihnen fazlasıyla etkiliyor. Oyundaki tehdit oluşturan birçok unsur sayesinde ne kadar hayatta kalabileceğimiz ise tamamen bir soru işareti. Hayatta kalmaya çalışırken dış dünyadan herhangi bir yardım almayacak olmamız işimizi iyice zorlaştırıyor. Ormandaki vahşi hayvanlar ve tropik hastalıklara karşı savaşacağız.

HİKÂYE
Kendimizi Amazon yağmur ormanlarının yemyeşil ve kurtulması imkânsız derinliklerinde buluyoruz ve burası yeşil cehennem. Amacımız bu kâbus ortamının derinliklerinde hayatta kalmaya çalışmak ve sezgilerimizi kullanarak buradan kaçmaya çalışmak. Elimizde yalnızca bir telsizle bu sonsuz ve barınması zor ormanda sevdiğimiz birinin sesini takip edecek; buraya nasıl geldiğimizi yavaş yavaş ortaya çıkaracağız. Ancak keşfettiklerimizin hayatta kalmak için savaştığımız şeylerden çok daha kötü olduğunu göreceğiz...

OYUN ÖZELLİKLERİ
  • Gerçekçi Hayatta Kalma Simülasyonu​
  • Psikolojik Macera​
  • Amazon Yağmur Ormanları​
  • Özgün Mekanikler​
  • Özgün Özellikler​

Minimum Sistem Gereksinimleri​
Önerilen Sistem Gereksinimleri​
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 64-bitİşletim Sistemi: Windows 7/8/10 64-bit
İşlemci: 3.2 GHz Dual Core Processorİşlemci: 3.2 GHz Dual Core Processor
Bellek: 4 GB RAMBellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTX 660, Radeon RX 460 or equivalent with 2 GB of video RAMEkran Kartı: GeForce 970, Radeon RX 580 or equivalent with 4GB of video RAM
DirectX: Sürüm 11DirectX: Sürüm 11
Depolama: 8 GB kullanılabilir alanDepolama: 8 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: DirectX compatibleSes Kartı: DirectX compatible

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bilgilendirme için teşekkürler oynayan var mı ? Almaya değermi sizce ?

Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Bilgilendirme için teşekkürler oynayan var mı ? Almaya değermi sizce ?
Rica ederim eğer sağlam bir arkadaş grubu bulursan kesinlikle almaya değer. The Forest oynadıysan veya izlediysen bu oyuna da bayılacağına eminim.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Rica ederim eğer sağlam bir arkadaş grubu bulursan kesinlikle almaya değer. The Forest oynadıysan veya izlediysen bu oyuna da bayılacağına eminim.
Teşekkür ederim ama yaş büyüdükçe arkadaşlarımın hepsi oyun oynamayı bıraktı . Yalnızlık zor :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
oyun çok ayrıntılı gidip ormanda yaşıyım kendi başıma aynı şey xd

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Co-Op mu oynanıyor acaba en fazla kaç kişiyle girebiliyoruz?

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
elraenn'den izlemiştim ekiple oynuyordu zevkliydi tavsiye ederim

Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Oyun grafik vs olarak hiç iyi değil hikaye olarak da çok yarım yamalak kalıyor kendince bir gizem ve hikaye oluşturmaya çalışmışlar ama zaman geçirmek için çerezlik bir oyun ayrıca arkadaş gruplarınızla oldukça iyi zaman geçirebilirsiniz. Oyun diğer hayatta kalma oyunlarına nazaran orta seviyede oldukça zor. Hastalıklar ve tedavileri çok çeşitli ama oyunu çözdükten sonra yine tek düze ilerlemeye başlıyor . Tavsiye eder miyim ? 10 üzerinden 6 bence <3

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bu oyunu oynamadım ama the forest oynamıştım ona benzer mi?
Daha çok özellik mi var yoksa sadece ismi mi değişik?

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bu oyunu oynamadım ama the forest oynamıştım ona benzer mi?
Daha çok özellik mi var yoksa sadece ismi mi değişik?
Bende sana bir soru sorayım mı :) Youtube diye bir şey var girip iki oyunun gameplaylerine neden bakmadın youtube ' dan ban mı yedin ?

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Evet ban yedim. Şimdi anlat.
Tamam :) <3
Şimdi ben sana kendi görüşümü anlatacağım , grafik olarak bence forest daha iyi ama her konuda değil.
İçerik olarak forest daha iyi bence ama GH de kendi hikayesini kendi tarzını ortaya koymaya çalışmış hikayesinde eşini arıyorsun ve eşinin başına gelen gizemli olayı çözmeye çalışıyorsun . Spoiler vermemeye çalışıyorum sanırım bu kadarı yeterli :)

Oyun deneyimine gelince hepsi birbirinin aynı sadece sana sunduğu atmosfer oyun deneyimi farklı en azından benim oynadığım hayatta kalma oyunları öyle idi .
Daha çok özellik olup olmadığını sormuşsun :) Eh işte yani aynısının sarısı gibi belki 1 2 özellik farklı ama aynı zamandada değil xd yani nasıl diyim mesela hastalıklar ve ürettiğin ilaç şekilleri farklı ama sonuçta onları lootlayıp craftlıyorsun falan ya heh işte o kısımda da aynı sadece daha farklı bir uğraş sergiliyorsun hepsi bu :) Bu arada ucuz arkadaşlarınla alıp oynayabileceğin bir oyun bende var istersen discorda gel gösteriyim sana ?

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Tamam :) <3
Şimdi ben sana kendi görüşümü anlatacağım , grafik olarak bence forest daha iyi ama her konuda değil.
İçerik olarak forest daha iyi bence ama GH de kendi hikayesini kendi tarzını ortaya koymaya çalışmış hikayesinde eşini arıyorsun ve eşinin başına gelen gizemli olayı çözmeye çalışıyorsun . Spoiler vermemeye çalışıyorum sanırım bu kadarı yeterli :)

Oyun deneyimine gelince hepsi birbirinin aynı sadece sana sunduğu atmosfer oyun deneyimi farklı en azından benim oynadığım hayatta kalma oyunları öyle idi .
Daha çok özellik olup olmadığını sormuşsun :) Eh işte yani aynısının sarısı gibi belki 1 2 özellik farklı ama aynı zamandada değil xd yani nasıl diyim mesela hastalıklar ve ürettiğin ilaç şekilleri farklı ama sonuçta onları lootlayıp craftlıyorsun falan ya heh işte o kısımda da aynı sadece daha farklı bir uğraş sergiliyorsun hepsi bu :) Bu arada ucuz arkadaşlarınla alıp oynayabileceğin bir oyun bende var istersen discorda gel gösteriyim sana ?
Anladım teşekkürler <3

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
grafikleri hiç güzel değil bence 28tlye değecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum

Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Green Hell indirimi konuda belirtildiği gibi 12 Nisan 2022 tarihinde sona erdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...