- Yasaklandı
Öncelikle Selam! Yetrkililerin Bunu Okumalarını Rica Ediyorum! (Growtpianın hem pc versiyonu hemde android versiyonu vardır bende growtopia kategorisini göreemedim bu şekilde yaptım)
HİLENİN DİYER VERSİYONLARI YAKINDA ÇIKACAK
Hile Test Aşamasındadır! Zaten Kimse Kulanmaz Hileyi Oynayan Yok! Yazılı Anlatım Kısmını Okumanız Rica Buyrulur
Önemli Not: Eğer cheat engine inmezse Kendiniz İndirin
Fixed Cheat Engine Dosyaları (Virüs Total)
Cheat Engine (virüs total)
Trainer (Virüs Total)
Fixed Cheat Engine Dosyaları İndirme
Trainer İndirme Link
Cheat Engine İndirme Link
Öncelikle linkte verdiğim bütün programları indirin. sonra indirdiğimiz cheat engineye sağ tıkllıyoruz. oradan dosya konumunu aç a tıklıyoruz.
açtıktan sonra oradan yine cheat engine çıkacak oradan onadan sağ tıklayıp dosya konumu açacağız sonrasında fixed cheat engine rar dosyasını açıyoruz rar şifresi (neverforget) rar dsoyasındaki
bütün herşeyi cheeat engine nin dosya konumuna atıyoruz rar şifresi (neverforget) işlem bitti sonra oyunu açıp hileyi çalıştıra biliriz!
HİLENİN DİYER VERSİYONLARI YAKINDA ÇIKACAK
Hile Test Aşamasındadır! Zaten Kimse Kulanmaz Hileyi Oynayan Yok! Yazılı Anlatım Kısmını Okumanız Rica Buyrulur
Önemli Not: Eğer cheat engine inmezse Kendiniz İndirin
Fixed Cheat Engine Dosyaları (Virüs Total)
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Cheat Engine (virüs total)
Giriş Yap
Trainer (Virüs Total)
Giriş Yap
Fixed Cheat Engine Dosyaları İndirme
Giriş Yap
Trainer İndirme Link
Giriş Yap
Cheat Engine İndirme Link
Giriş Yap
Öncelikle linkte verdiğim bütün programları indirin. sonra indirdiğimiz cheat engineye sağ tıkllıyoruz. oradan dosya konumunu aç a tıklıyoruz.
açtıktan sonra oradan yine cheat engine çıkacak oradan onadan sağ tıklayıp dosya konumu açacağız sonrasında fixed cheat engine rar dosyasını açıyoruz rar şifresi (neverforget) rar dsoyasındaki
bütün herşeyi cheeat engine nin dosya konumuna atıyoruz rar şifresi (neverforget) işlem bitti sonra oyunu açıp hileyi çalıştıra biliriz!
Ekli dosyalar
Son düzenleme: