Growtopia nasıl oynanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
arkadaşımla girdik birşey anlamadık tohum falan birleştiriyoruz ne yapabiliriz craft olayı falan varmı veya tum olay seed birleştirmemi hangi seedle hangi seedi birleştirirsek ne elde ederiz falan birazcık anlatabilicek yardım edebilicek biri var mı?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ve bu alttaki sert kayayı nasıl kırabilirim biliyormusunuz.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
farm yapabilirsin bfglerde gem kasabilirsin tavsiye etmem ama csn oynayabilirsin

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
farm yapabilirsin bfglerde gem kasabilirsin tavsiye etmem ama csn oynayabilirsin
knk yeni başladım diyom bfglerde gem kasabilirisn csn oynayabilirsin diyon ben nasıl anlıyım şimdi bunları

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bfg denilen yerlerde milletin farmını kesiyon sana gem geliyor o gemlerle ssp falan alıyorsun anlamadığın tüm terimlerin videoları youtubeda var bakabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
O alttaki sert kaya kırılmıyor kardeşim haritanın sonu orası. Tüm haritayı temizleyip satabilirsin veya farm yapabilirsin veya trader olabilirsin

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
elindeki şeylerden kastın wl dl falansa onları facebook gruplarında satarsın, eğer oyun içi item kıyafet falansa worldlere girersin mesela tshirt satacaksın buyshirt e gidersin

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
buybfg git free bfg adlı yerlere gir bedavaya gem karşılığı farmable kırıyosun bedava gems

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
arkadaşımla girdik birşey anlamadık tohum falan birleştiriyoruz ne yapabiliriz craft olayı falan varmı veya tum olay seed birleştirmemi hangi seedle hangi seedi birleştirirsek ne elde ederiz falan birazcık anlatabilicek yardım edebilicek biri var mı?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ve bu alttaki sert kayayı nasıl kırabilirim biliyormusunuz.
hocam bu topraklar 200 tane oldu daha toplayamıyorum ne yapacağımız hakkında fikrin var mı? Merak edip indirdim ama bir şey anladığın söylenemez :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...