knk yeni başladım diyom bfglerde gem kasabilirisn csn oynayabilirsin diyon ben nasıl anlıyım şimdi bunlarıfarm yapabilirsin bfglerde gem kasabilirsin tavsiye etmem ama csn oynayabilirsin
elimdeki şeyleri nerde satıcamO alttaki sert kaya kırılmıyor kardeşim haritanın sonu orası. Tüm haritayı temizleyip satabilirsin veya farm yapabilirsin veya trader olabilirsin
bfg lerin büyük bi kısmı bedava kankam yaparsınknk yeni başladım diyom bfglerde gem kasabilirisn csn oynayabilirsin diyon ben nasıl anlıyım şimdi bunları
knk kafamı buluyon anlamadım ki bfgnin ne oldugunu bilmiyorum diyorumbfg lerin büyük bi kısmı bedava kankam yaparsın
buybfg git free bfg denen yerlere gir bedavaya gem karşılığı farmable kırıyosun bedava gemsknk kafamı buluyon anlamadım ki bfgnin ne oldugunu bilmiyorum diyorum
kum nerde bulabilirim pekibuybfg git free bfg denen yerlere gir bedavaya gem karşılığı farmable kırıyosun bedava gems
beach blast kullanabilirsin veya buysand dan alabilirsin (en kötü turk worldüne git birilerinden rica et varsa verirler zaten)kum nerde bulabilirim peki
hocam bu topraklar 200 tane oldu daha toplayamıyorum ne yapacağımız hakkında fikrin var mı? Merak edip indirdim ama bir şey anladığın söylenemezarkadaşımla girdik birşey anlamadık tohum falan birleştiriyoruz ne yapabiliriz craft olayı falan varmı veya tum olay seed birleştirmemi hangi seedle hangi seedi birleştirirsek ne elde ederiz falan birazcık anlatabilicek yardım edebilicek biri var mı?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapve bu alttaki sert kayayı nasıl kırabilirim biliyormusunuz.
toprakları envanterden drop ile dropluyorsunhocam bu topraklar 200 tane oldu daha toplayamıyorum ne yapacağımız hakkında fikrin var mı? Merak edip indirdim ama bir şey anladığın söylenemez
satıp para kazanmak yok mu hocam işe yaramıyor mu bu topraklartoprakları envanterden drop ile dropluyorsun
topraklar çok kolay kazanıldığı için değeri yoksatıp para kazanmak yok mu hocam işe yaramıyor mu bu topraklar
anladım hocam sağolun peki ben şuan ne yapmalıyım kendi üssümde ağaç ekip duruyorumtopraklar çok kolay kazanıldığı için değeri yok
valla ben item alıp satıyordum biraz wl kasmaya bakın sonra item tradei yapınanladım hocam sağolun peki ben şuan ne yapmalıyım kendi üssümde ağaç ekip duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?