Oyunda eşyaların karşılıgında DL HL WL SL var açılımları fazla önemli değil WL nin WorldLock DL nin de DiamondLock oldugunu bilsen yetiyo DL de oyundaki en yüksek değeri olan şeylerden biri yanlış bilmiyosam 100 WL 1 DL ye eşit hesabını sen yapDL satmaktır derken DL ne hocam biraz açarmısın?
zaten dlyi kastıktan sonra her şeyi yaparsın ki kankamArkadaşlar Bir Çok Taktik Vardır En Basiti ve Yaygın Olanı DL satmaktır.
Tanesi 1.5-2 dolar/euro arası değişmektedir TR de satış sitelerinde elden bile satılmaktadır 20 TL'den Tanesi
hocam DL dediğimiz şey oyunda WL var (world lock) oyun marketinde 2000gem ile alıyosun bunlar 100 tane olunca 1DL oluyo yani Diamond Lock bunun satımı var Bazı Yurt Dışı Discordlarında vs. eğer çok istenirse nasıl illegal dl kasabilirsiniz bunun videosunu çekebilirimDL satmaktır derken DL ne hocam biraz açarmısın?
hocam büyük başlık konusunu bilmiyodum değiştirebiliyosam değiştiricem bir daha da yapmam zaten böyle bir hataBüyük başlık yasak.Ayrıca zaten önemli olan DL yi kasabilmek oyun içinde satmak en basit iş.
Post automatically merged:
Oyunda eşyaların karşılıgında DL HL WL SL var açılımları fazla önemli değil WL nin WorldLock DL nin de DiamondLock oldugunu bilsen yetiyo DL de oyundaki en yüksek değeri olan şeylerden biri yanlış bilmiyosam 100 WL 1 DL ye eşit hesabını sen yap
hocam DL dediğimiz şey oyunda WL var (world lock) oyun marketinde 2000gem ile alıyosun bunlar 100 tane olunca 1DL oluyo yani Diamond Lock bunun satımı var Bazı Yurt Dışı Discordlarında vs. eğer çok istenirse nasıl illegal dl kasabilirsiniz bunun videosunu çekebilirimdl ne demek açarmısnızı daha detaylı anlatım
kankam gb ney ?DL nedir hocam açabilirmisiniz birazcık.Yani knight onlinedan çok gb sattıkta dl de neyin nesi ilk defa duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?