Uzman Üye
Bana da bugün gelmiş Türktelekomdan. Uygulamaya girip alabilirsiniz diyor. Mesaj gelmese bile uygulamayı bi kontrol edin derim.Arkadaşlar bugün Turkcell den mesaj geldi. Diğer operatörlerde veriyor sanırım. Kaçırmayın derim
teşekkürler dostumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Buyur kardeşim
Rica ederim güle güle kullan 1 aylık hemdeteşekkürler dostum
Tabi herkesi kendin gibi sanmamak lazım haklısın. Ne kadar ödüyosun ?Malum ay sonu geldi, kota dolmak üzere evdekinde
Hangi operatör dostumdostum baktım internet oraya burayada ban gelmedi neden gelemedi herangi bişeymi yapamak gerkiyor
vodafoneHangi operatör dostum
Vodafone yanımda indir ek paketler bölümüne gir ücretsiz Ramazan paketi yazıyorvodafone
Ben bilmem 1 gb kime yetecek
galiba olmıcak şindi aklımca geldi telefon internetini kullanmadığımdan herhangi bi paket almıyorum o yüzdende ücretsiz şeylerden yararlanmam için paket satın alamam lzmVodafone yanımda indir ek paketler bölümüne gir ücretsiz Ramazan paketi yazıyor
Post automatically merged:
Ben bilmem ♂
Özelden bana yaz sana bi kıyak geçeyim güzel kardeşimgaliba olmıcak şindi aklımca geldi telefon internetini kullanmadığımdan herhangi bi paket almıyorum o yüzdende ücretsiz şeylerden yararlanmam için paket satın alamam lzm
yok sağol ben free olduğu için bi an atladımÖzelden bana yaz sana bi kıyak geçeyim güzel kardeşim
Saygı duyarımyok sağol ben free olduğu için bi an atladım
Kullandığın firmanın uygulaması üzerinden oluyor.dostum baktım internet oraya burayada ban gelmedi neden gelemedi herangi bişeymi yapamak gerkiyor
Uygulama üzerinden denedin mi dostum?her yerde görüyorum bu 1gb olayını fakat asla gelmiyor hesabıma delirmek üzereyim
Evet denendiKullandığın firmanın uygulaması üzerinden oluyor.
Post automatically merged:
Uygulama üzerinden denedin mi dostum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?