İnstagram "takipcimodum" sayfası gerçek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba bu sayfayı bugün keşfettim öne çıkanlar bölümünde bir sürü ünlü var deepfake değil ve ayrıca şikayetvar da 1 kişi gerçekten kendisine çekilişte kazandığı telefonun geldiğini paylaşmış hatta fotoğrafını bile paylaşmıştı ama telefonun kutudan çıkarıldığını fakat kurulmadığını yazmıştı daha sonra sayfaya bunu sorduğunda sayfa kendisine telefonu hikayeye atmak için attıklarını ve ve kurmadıklarını söylemiş

Arkadaşlar bu arada banada bu çekiliş işi çok mantıklı geldi 50-60 kişi sponsor topluyorlar bunları takip ediyorlar ve çekilişe katılmak için de bizim bunları takip etmemiz gerekiyor ve bizde bu sponsorları takip ediyoruz sponsorlarda bunlara para ödüyor ve bu parayla sanırım çekiliş yapıyorlar sanırım sistem böyle işliyor

Sizce bu instagram sayfası gerçekmi görüşleriniz neler daha önce buradan çekiliş kazanan varmı varsa yazabilir mi

Bu arada elbette ki bu sayfaların %80 ninden fazlasının yalan olduğunu biliyorum arkadaşlar örneğin pubg telefon numarasıyla para yatırma, 1000 liraya bungalov ev, 10 kişiye iPhone gibi reklamlar kesinlikle yalan olduğunu biliyorum ama bu sayfa çok gerçekçi geldi sizin düşünceleriniz neler?

DÜZELTME:Maalesef hesap fake çıktı 2 hafta boyunca çekilişlere katıldım sponsorları takip ettim ve bunları tam tamına 10 hesaptan yaptım ama hiçbir çekilişi kazanamadım sonra bende her çekilişte kazananlara istek atayım dedim fakat hepsi ne şans ki gizli hesap hepsine istek attım mesaj attım ama geri dönüş olmadı yani kazanan hesaplar bunların yan hesapları çıktı arkadaşlar

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
degil kardeşim cekiliş yaptıkları siteler kendi anlaşmalı oldukları siteler kendi yan sayfalarına cıkartıyorlar bi ara denk geldi cıkan kişiye bakiyim dedim fotosu farklı cıktı falan filan sahte yani cıksada engelliyorlar vermiyorlar yorumda yapamıyorsun vermedilerde diyemiyorsun

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
sahte knk öyle bir sayfayı türklerden beklemen hata zaten

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bir sitenin güvenilir olup olmadığını şikayetvardan bakıp öğrenebilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Yalan dolan inanmiyorum hiçbirine Şanslı Çekilişe katıldım malum sitenin o kadar şeye katıldım ve bi gram çıkmadı bunlara inanmayin dolandırıcı bildigin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bunun gerçek olduğunu düşünmüyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Düzeltme bölümünü okudunuz mu?

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Sahte ve bubtek degil nerdeyse hepsi sahte ama bazı siteler var takipçi veriyor hemde 20 dk içinde ama 10 ile sınırlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...