Seçkin Üye
bunlarla bizim işimiz olmazda üst aklın ve casusların işi olur diye düşünüyorum ama eline sağlık bilgilendirdiğin için
Rica ederim dostum aynen öyle belli baslıklı zorluklar var tabivay vay vay nasil guzel bir konu olmus dostum eline saglik frekans araligindaki cihazlari dinleyebilme artik gunumuzde dijital olarak cok yapiliyor o yuzde wp da kendine gore degisikkorumalar eklemisti telefonlar dinleniyor diye. bekarken bende bu tarz islerle ugrasiyordum hatta amator telszi ehliyeti a1 bile aldim ceza falan yemiyim diye ama gsmle hic ugrasmamistim eline saglik tekrardan..
kardesim kalitesine göre değisir 2000 binligide var 200 tl de varNe kadar abi
Bi kanun derki yakalanana kadar herşey serbesttirBöyle işler hukiki islem uygulanir dikkat etmekk lazm
Evet dediğin gibi kötüye kullanım için değil ben bilgilendirmek için paylaştım ama tabikide dediğin gibi bilinçli olmak lazım hele ki bu dönemde arkadaşlarBöyle işler hukiki islem uygulanir dikkat etmekk lazm
Millet diken üstünde vallaEvet dediğin gibi kötüye kullanım için değil ben bilgilendirmek için paylaştım ama tabikide dediğin gibi bilinçli olmak lazım hele ki bu dönemde arkadaşlar