GSS prim borcu olanların tedavi olması mümkün mü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba MH ailesi,
2000 küsür lira GSS prim borcum var, borcum olmasına rağmen 2022 sonuna kadar bazı hastanelerden yararlanabilirsin muayene olabilirsin vs. vs. gibi haberler gördüm. Bu haber neyin nesidir ben mesela bulunduğum ildeki ağız ve diş sağlığı hastanesine gitsem benden ücret talep ederler mi veya devlet hastanesine gitsem ?
Bilgisi olan veya GSS prim borcu olduğu halde hastaneye gitmiş arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi özellikle diş hastanesine gitmiş biri varsa ve bilgilendirirse çok memnun kalırım
Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba MH ailesi,
2000 küsür lira GSS prim borcum var, borcum olmasına rağmen 2022 sonuna kadar bazı hastanelerden yararlanabilirsin muayene olabilirsin vs. vs. gibi haberler gördüm. Bu haber neyin nesidir ben mesela bulunduğum ildeki ağız ve diş sağlığı hastanesine gitsem benden ücret talep ederler mi veya devlet hastanesine gitsem ?
Bilgisi olan veya GSS prim borcu olduğu halde hastaneye gitmiş arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi özellikle diş hastanesine gitmiş biri varsa ve bilgilendirirse çok memnun kalırım
kanka yıl sonuna kadar muayene olabiliyorsun. bizim ailenin full borcu var babamı götürdüm 3 gün önce doktora para almadılar 180tlik ilaca da toplam 8 lira mı ne verdik

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba MH ailesi,
Gördüğünüz haberler doğru, yıl sonuna kadar sadece katılım payını ödeyerek muayene olabiliyorsunuz. Benim de 1K kadar borcum varken Okmeydanı' na dişim için gitmiştim. 8 TL ücreti vezneden ödeyip muayene oldum.

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Teşekkür ederim beyler randevu almaya çalışayım bende bakalım sonuç ne olacak diğer yerlerden edindiğim bilgiye göre hastaneden hastaneye bazen kıllık yapabiliyorlarmış umarım başıma gelmez :/
21.09.2022 cildiye ve diş için randevu aldım bakalım ne olacak

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hocam tabiki olunuyor sadece hastanede cuzi bir miktar para ödüyorsun oda 10 lira falan cihaz masrafı okadar iyi forumlar.

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Diş hastanesinden yana biraz endişem var ama bakalım, isterse 50 100 lira istesinler ama şu dişi çeksinler ya (GSS primini ödemek içimden gelmiyor abi, 8. ayda gelir testi yaptırdım 10 aylık geriye dönük borç çıkardılar yararlanmadığımız sağlık hizmetinden.. şaka gibi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...