- Konuyu başlatan
- Admin
-
ObirBilinmeyen' Alıntı:Minecraft Premium - Değişenler [İsim Değişir, Skin Değişir] - 5 TL
aga ben bunu nasıl ödicem sana
veya serverlerden banlımı nasıl emin olcam ?
Koray' Alıntı:Yakın bir zamanda alıcağım steam'de 180 tl olan gta v'yi burda 35 tl satıyorsunuz bu aralar gta v arıyorum kısa zamanda alıcağım beklemede kalın hasan abiLütfen konu silinmesin tsden görüşürüz.
VariouS' Alıntı:Peki *****'li Oyunun Üstüne Kursak ne Olur ? Ona Göre Satın Alıcam
Cracklı Oyun Bende Mevcut.Fakat Artık Multıplayer Gırıp Oynamak ıstıyorum.Cracklı Oyunun Ustune Kurma Gıbı Bı Sansımız Varmı ?
mauro11' Alıntı:VariouS' Alıntı:Peki *****'li Oyunun Üstüne Kursak ne Olur ? Ona Göre Satın Alıcam
Cracklı Oyun Bende Mevcut.Fakat Artık Multıplayer Gırıp Oynamak ıstıyorum.Cracklı Oyunun Ustune Kurma Gıbı Bı Sansımız Varmı ?
Kanka :Olmaz Sana Hesabı Vercek Sende Siteye Girip Ordan Download Lıcan Ve 65 gb ve üstü olcaktır büyük ihtimal güncelleme geldi bide
LeviBrushTT ♥' Alıntı:mauro11' Alıntı:Kanka :Olmaz Sana Hesabı Vercek Sende Siteye Girip Ordan Download Lıcan Ve 65 gb ve üstü olcaktır büyük ihtimal güncelleme geldi bide
oyunun dosyaları varsa olur ama ***** yapmıssan olmas ***** olmucak ama dosyaları olacak üstüne kurucaksın ek olarak 10-20 gb indirir oda belki
LeviBrushTT ♥' Alıntı:mauro11' Alıntı:Kanka :Olmaz Sana Hesabı Vercek Sende Siteye Girip Ordan Download Lıcan Ve 65 gb ve üstü olcaktır büyük ihtimal güncelleme geldi bide
oyunun dosyaları varsa olur ama ***** yapmıssan olmas ***** olmucak ama dosyaları olacak üstüne kurucaksın ek olarak 10-20 gb indirir oda belki
mauro11' Alıntı:LeviBrushTT ♥' Alıntı:oyunun dosyaları varsa olur ama ***** yapmıssan olmas ***** olmucak ama dosyaları olacak üstüne kurucaksın ek olarak 10-20 gb indirir oda belki
ama repack yani icindekilerinin yarısı silinik :kesin .d
Dostum ÖM atabilirsin abimize o sana ödeme yollarını atacak sende ne zaman parayı attıgını yazıcaksın örn 13:00 o abimizde kontrol edip dogru'ysa sana bilgileri atacak ! :Storm Angel' Alıntı:Arkadaşlar anlamadığım birşey var gta 5 aldım diyelim hesap bilgilerini ts3 denmi alıyoruz yoksa memoryhackers.org üzerinden özel mesajmı atıyoruz Retribution a
mauro11' Alıntı:Dostum ÖM atabilirsin abimize o sana ödeme yollarını atacak sende ne zaman parayı attıgını yazıcaksın örn 13:00 o abimizde kontrol edip dogru'ysa sana bilgileri atacak ! :Storm Angel' Alıntı:Arkadaşlar anlamadığım birşey var gta 5 aldım diyelim hesap bilgilerini ts3 denmi alıyoruz yoksa memoryhackers.org üzerinden özel mesajmı atıyoruz Retribution aadi h.o
Storm Angel' Alıntı:mauro11' Alıntı:Dostum ÖM atabilirsin abimize o sana ödeme yollarını atacak sende ne zaman parayı attıgını yazıcaksın örn 13:00 o abimizde kontrol edip dogru'ysa sana bilgileri atacak ! :adi h.o
mauro11 arkadaşımızın dediği gibi saat mi bildirmemiz gerekiyor mesela ilk parayı gönderip sonra örn:Muhammed Yılmaz gönderen kişinin adı veya kart numarasını söylesek anlamıyorumda bu işlerden fazla kusura bakmayın
Storm Angel' Alıntı:mauro11' Alıntı:Dostum ÖM atabilirsin abimize o sana ödeme yollarını atacak sende ne zaman parayı attıgını yazıcaksın örn 13:00 o abimizde kontrol edip dogru'ysa sana bilgileri atacak ! :adi h.o
mauro11 arkadaşımızın dediği gibi saat mi bildirmemiz gerekiyor mesela ilk parayı gönderip sonra örn:Muhammed Yılmaz gönderen kişinin adı veya kart numarasını söylesek anlamıyorumda bu işlerden fazla kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?