Gta 5 35TL Minecraft 5 TL Her Saat Teslim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
ObirBilinmeyen' Alıntı:
Minecraft Premium - Değişenler [İsim Değişir, Skin Değişir] - 5 TL

aga ben bunu nasıl ödicem sana

veya serverlerden banlımı nasıl emin olcam ?

hesaplar banlı olmuyor. ödemeyi ininal veya havale yapabilirsin. özel mesaj gönder.

Nothing.
Süper Üye
10 HİZMET YILI
Yakın bir zamanda alıcağım steam'de 180 tl olan gta v'yi burda 35 tl satıyorsunuz bu aralar gta v arıyorum kısa zamanda alıcağım beklemede kalın hasan abi :) Lütfen konu silinmesin tsden görüşürüz.

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Koray' Alıntı:
Yakın bir zamanda alıcağım steam'de 180 tl olan gta v'yi burda 35 tl satıyorsunuz bu aralar gta v arıyorum kısa zamanda alıcağım beklemede kalın hasan abi :) Lütfen konu silinmesin tsden görüşürüz.

herzaman alabilirsin.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Peki *****'li Oyunun Üstüne Kursak ne Olur ? Ona Göre Satın Alıcam :)
Cracklı Oyun Bende Mevcut.Fakat Artık Multıplayer Gırıp Oynamak ıstıyorum.Cracklı Oyunun Ustune Kurma Gıbı Bı Sansımız Varmı ?

Süper Üye
10 HİZMET YILI
VariouS' Alıntı:
Cracklı Oyun Bende Mevcut.Fakat Artık Multıplayer Gırıp Oynamak ıstıyorum.Cracklı Oyunun Ustune Kurma Gıbı Bı Sansımız Varmı ?

Kanka ::) Olmaz Sana Hesabı Vercek Sende Siteye Girip Ordan Download Lıcan Ve 65 gb ve üstü olcaktır büyük ihtimal güncelleme geldi bide :D

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
mauro11' Alıntı:
VariouS' Alıntı:

Kanka ::) Olmaz Sana Hesabı Vercek Sende Siteye Girip Ordan Download Lıcan Ve 65 gb ve üstü olcaktır büyük ihtimal güncelleme geldi bide :D

oyunun dosyaları varsa olur ama ***** yapmıssan olmas ***** olmucak ama dosyaları olacak üstüne kurucaksın ek olarak 10-20 gb indirir oda belki 

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
LeviBrushTT ♥' Alıntı:
mauro11' Alıntı:

oyunun dosyaları varsa olur ama ***** yapmıssan olmas ***** olmucak ama dosyaları olacak üstüne kurucaksın ek olarak 10-20 gb indirir oda belki 

Tamam İşte.***** Atmadan Normal Setup Kurarım. Orjınal Dosyalarının Ustune Kurarmı ?  :)

Süper Üye
10 HİZMET YILI
LeviBrushTT ♥' Alıntı:
mauro11' Alıntı:

ama repack yani icindekilerinin yarısı silinik ::) kesin .d

Süper Üye
10 HİZMET YILI
Hocam Buna Güvenilir Tağı Vermenizi İsterim Cidden :)

Zaman unutturmaz, uyuşturur.
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar anlamadığım birşey var gta 5 aldım diyelim hesap bilgilerini ts3 denmi alıyoruz yoksa memoryhackers.org üzerinden  özel mesajmı atıyoruz Retribution a

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
özel mesaj ile bana iletiyorsunuz. Ayrıca yukarıdaki satış yapmak istiyen arkadaş dolandırıcı olduğu için hesabı engellenmiştir.

Süper Üye
10 HİZMET YILI
Storm Angel' Alıntı:
Arkadaşlar anlamadığım birşey var gta 5 aldım diyelim hesap bilgilerini ts3 denmi alıyoruz yoksa memoryhackers.org üzerinden  özel mesajmı atıyoruz Retribution a
Dostum ÖM atabilirsin abimize o sana ödeme yollarını atacak sende ne zaman parayı attıgını yazıcaksın örn 13:00   o abimizde kontrol edip dogru'ysa sana bilgileri atacak ! ::)adi h.o

Zaman unutturmaz, uyuşturur.
Süper Üye
9 HİZMET YILI
mauro11' Alıntı:
Storm Angel' Alıntı:
Dostum ÖM atabilirsin abimize o sana ödeme yollarını atacak sende ne zaman parayı attıgını yazıcaksın örn 13:00   o abimizde kontrol edip dogru'ysa sana bilgileri atacak ! ::)adi h.o

mauro11 arkadaşımızın dediği gibi saat mi bildirmemiz gerekiyor mesela ilk parayı gönderip sonra örn:Muhammed Yılmaz gönderen kişinin adı veya kart numarasını söylesek anlamıyorumda bu işlerden fazla kusura bakmayın

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Storm Angel' Alıntı:
mauro11' Alıntı:

mauro11 arkadaşımızın dediği gibi saat mi bildirmemiz gerekiyor mesela ilk parayı gönderip sonra örn:Muhammed Yılmaz gönderen kişinin adı veya kart numarasını söylesek anlamıyorumda bu işlerden fazla kusura bakmayın

parayı yatırdığınızda açıklamaya isim bıraktırabilirsiniz. veya işlem yaptığınız saati örnek veriyorum saat 15.15-20 arasında yatırdım gibi bildirirseniz sizden faklı kişilerde ödeme yapıyor karışmaması için.

Süper Üye
10 HİZMET YILI
Storm Angel' Alıntı:
mauro11' Alıntı:

dostum bende aldım hangi saat ödeme yaptıgını yazcaksın sonra fis verebilir ordada yazabilir bana verildi sanada verebilirler sonra parayı yatırdıgın arkadasın ya ininal yada kredi kartına yüklemeyi yapıp abimize bildiriyorsun ben bu saat ödememi yaptım ne zaman verirsiniz dersin abimiz 1 kac saat yada 1 kac dakika sonra sana hesap bilgilerini gönderir ! ::) %100 güvenilir mc aldım skin degişiyor ve e posta vs yani %100 güvenilir adamlar neyse kg kardeşim ::)umarım sende sahip olabilirsin oyununa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...