Çözüldü GTA 5 açıldıktan sonra siyah ekranda kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ssssssssss
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Rockstar'dan aldım oyunu. Eskiden sorunsuz giriyordum, 3-4 aydır oynamıyorum. 2 gün önce yükledim fakat oyun açılırken polis sirenlerinin sesinin duyulduğu sahne geliyor, o sinematiği izliyorum. R logosundan sonra oyun tamamen simsiyah oluyor, ses veya yükleme ekranı da gelmiyor. Birçok çözümü denedim ama olmadı. Vclerin tüm versiyonlarını kurdum 2005-2022. DirectX kurdum ve 4.8 diye bir şey daha vardı, onu da kurdum. Yine aynı problem devam etti, Görev Yöneticisi'nden önceliği yükseğe aldım. Denedim, olmadı. Dosyaları doğruladım ve uyumluluğunu değiştirdim. Yine aynı problem devam etti, bir de settings.xmlden res ayarlarını düzelttim. Windowed modda falan da açtım. Yine olmadı, yardımlarınızı bekliyorum.

Windows 10.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Başlat > Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları > Başka bir hesabı yönetin > Yeni hesap oluştur.
  • Bilgisayarınızda yeni bir kullanıcı oluşturun. (Yönetici olması şart).
  • Daha sonra kullanıcı değişerek oluşturduğunuz hesaba geçin.
  • Oluşturduğunuz oturumda DNS'leri 8.8.8.8 – 8.8.4.4 yapın.
  • GTA 5 yükleme aracını "Yönetici olarak çalıştır" butonuyla çalıştırın.
Bu şekilde dener misiniz?
ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Merhaba, oyunun dosyaları eksik veya pc virüslü olabilir. ekran kartının da driverı yüklü olmayabilir. bir de laptop kullanıyorsan oyuna girerken sağ tıklayıp grafik işlemci ile çalıştırdan yüksek perf i seç.

Son düzenleme:
ssssssssss
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Merhaba, oyunun dosyaları eksik veya pc virüslü olabilir. ekran kartının da driverı yüklü olmayabilir. bir de laptop kullanıyorsan oyuna girerken sağ tıklayıp grafik işlemci ile çalıştırdan yüksek perf i seç.
Dediğim gibi oyun dosyalarını doğruladım masaüstü kullanıyorum ekran kartı driverım güncel.

Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Belgeler > Rockstar Games > GTA V klasörünün içerisindekileri başka bir yere yedekleyip direkt o klasörü silip dener misiniz?

Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Başlat > Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları > Başka bir hesabı yönetin > Yeni hesap oluştur.
  • Bilgisayarınızda yeni bir kullanıcı oluşturun. (Yönetici olması şart).
  • Daha sonra kullanıcı değişerek oluşturduğunuz hesaba geçin.
  • Oluşturduğunuz oturumda DNS'leri 8.8.8.8 – 8.8.4.4 yapın.
  • GTA 5 yükleme aracını "Yönetici olarak çalıştır" butonuyla çalıştırın.
Bu şekilde dener misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...