Süper Üye
Gta 5 i ssd de yer olmadığı için steam üzerinden harddiske taşıdım. Sonrasında oyunu oynamak istediğimde Rockstar launcher olmadan oyunu açamadım daha doğrusu beni eskiden yüklediğim rockstar launcher exesine yönlendiriyordu fakat ben rockstar launcher 'ı silmiştim. Yeniden yükledim ve bu sefer oyunu açabildim. Menü geldi story mode a bastım yükleme ekranı sırasında ise oyun kapanıyor ve rockstar launcher "Exited Unexpectedly..." diye bir hata veriyor. Her şeyi denememe rağmen bir çözüm bulamadım. Hatta rockstar destek dahi sorunu çözemedi.
bu arada oyunu hddye taşımadan önceki 1-2 ay oyunu oynamamıştım yani 1-2 ay önce bu hata var mıydı yok muydu bilemiyorum. Ama şundan eminim şu rockstar launcher berbat bir şey. Muhtemelen hata da oyunla alakalı değil, rockstar launcher ile alakalı. Oyunu steamden almışım işte salsana açayım ordan sen niye karışıyorsun.
bu arada oyunu hddye taşımadan önceki 1-2 ay oyunu oynamamıştım yani 1-2 ay önce bu hata var mıydı yok muydu bilemiyorum. Ama şundan eminim şu rockstar launcher berbat bir şey. Muhtemelen hata da oyunla alakalı değil, rockstar launcher ile alakalı. Oyunu steamden almışım işte salsana açayım ordan sen niye karışıyorsun.