Uzman Üye
GTA 5 açılmıyor. Error vs. almıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Windows arama yerine>Onedrive>personal>belgeler>rockstardaha önce pc formatladıktan sonra girmiştim ginede olmamıştı sanmıyorum ama deniyeceğim
hatta şuanda onedrive hesabım yok baktım ama
denedim kankam pc format attım bi ara ondan sonrada olmadıkanka sil yenıden yukle yada bilgisayara reflash cek
Dostum oyun öncelikle orjinal oyun mu cr@ck oyun mu ?
orjinal + denedim olmadıOyun orijinal ise ilk önce oyun dosyalarını doğrula
güncelekran kartı driveri güncel mi
- oyuna girmiyorOnline a falan girmiyorsa aile güvenliğini kapat knk
deniyorumTarayıcına gir
0xc00007b indir
yaz ilk çıkan dosya upload sitesi olacaktır oradan indir dosyayı masaüstüne at
dosyayı aç sonra manual kurulum klasörüne gir ve oradaki her şeyi GTA V kurulu olan dosya konumuna at sorunun düzelecektir
rtx 3050 ryzen 5 4500 / epic games eskiden açıyordu.ne tip bir açılmamaktan bahsediyoruz ayrıca sistem özelliklerini yazar mısın ve oyunu hangi platform üzerinden oynadığını yazarsan(steam, epic...) memnun oluruz.
RockstarLauncher açılır gibi olup sürekli dönüyorsa ve açılmıyorsa sorun onedrive kaynaklı onedrive üzerinden rockstar launcher ile ilgili her şeyi kaldırın ve epic games launcher üzerinden GTA'5İ onarınrtx 3050 ryzen 5 4500 / epic games eskiden açıyordu.
hayır gta 5 giriyorum story mode online seçeneği yok zaten oyunu sil yükle yapmıştım oyun açılıcakken ortalarda kapanıyorRockstarLauncher açılır gibi olup sürekli dönüyorsa ve açılmıyorsa sorun onedrive kaynaklı onedrive üzerinden rockstar launcher ile ilgili her şeyi kaldırın ve epic games launcher üzerinden GTA'5İ onarın
dediğim gibi her ne kadar silseniz de onedrive yedeklerinde kalmaya devam ediyor onedrive yedeğinizi de silerseniz sorununuz muhtemelen ortadan kalkacaktır yaşadığınız sorun benim dediğimin haricinde bile olsa sorununuz büyük ihtimalle onedrive kaynaklı bir sorun onedrive yedeklerinize gidin GTA5 ile ilgili tüm dosyaları kaldırın sorun çözülecektirhayır gta 5 giriyorum story mode online seçeneği yok zaten oyunu sil yükle yapmıştım oyun açılıcakken ortalarda kapanıyor
daha önce pc formatladıktan sonra girmiştim ginede olmamıştı sanmıyorum ama deniyeceğimdediğim gibi her ne kadar silseniz de onedrive yedeklerinde kalmaya devam ediyor onedrive yedeğinizi de silerseniz sorununuz muhtemelen ortadan kalkacaktır yaşadığınız sorun benim dediğimin haricinde bile olsa sorununuz büyük ihtimalle onedrive kaynaklı bir sorun onedrive yedeklerinize gidin GTA5 ile ilgili tüm dosyaları kaldırın sorun çözülecektir
hatta şuanda onedrive hesabım yok baktım amadediğim gibi her ne kadar silseniz de onedrive yedeklerinde kalmaya devam ediyor onedrive yedeğinizi de silerseniz sorununuz muhtemelen ortadan kalkacaktır yaşadığınız sorun benim dediğimin haricinde bile olsa sorununuz büyük ihtimalle onedrive kaynaklı bir sorun onedrive yedeklerinize gidin GTA5 ile ilgili tüm dosyaları kaldırın sorun çözülecektir
Windows arama yerine>Onedrive>personal>belgeler>rockstardaha önce pc formatladıktan sonra girmiştim ginede olmamıştı sanmıyorum ama deniyeceğim
hatta şuanda onedrive hesabım yok baktım ama