GTA 5 Araba yamaları modu nereden indirebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PITBULL SAMİNİN OĞLU
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Beyler youtubede izledim efsane arbalar var passat range rover mercedes gibi bunları nerden indirebilirim bilen varmı şuan gaza geldim steamdan 75 tl ye satın aldım yalnız yamaları bulamadım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu Siteden Araba Modlari bula bilirsin bu arada steamda hic mod yok diye tahmin ediyorum link yardimci olduysa sevinmisimdir :D

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla set olarak yapılan yamalar gta 5 türkiye modu diye geçiyor. Diğer türlü de tek tek yamaları indirmek gerekiyor diye biliyorum. Google'ye gta 5 mods yazıp ilk başta çıkana tıkla ardından üstte otomobiller var oradan istediğin modları bulabilirsin. Türkiye modu için youtubede videolarını vesaire çekenler var, açıklama kısımlarında bulunuyor.

PITBULL SAMİNİN OĞLU
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla set olarak yapılan yamalar gta 5 türkiye modu diye geçiyor. Diğer türlü de tek tek yamaları indirmek gerekiyor diye biliyorum. Google'ye gta 5 mods yazıp ilk başta çıkana tıkla ardından üstte otomobiller var oradan istediğin modları bulabilirsin. Türkiye modu için youtubede videolarını vesaire çekenler var, açıklama kısımlarında bulunuyor.

Kardeşim youtubedekiler mesela sol üstte bi menü cıkıyor ordan istedigini hemen yapıyor tek tek atmıyorlar

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Dostum ben ücretli olana değil de ücretsiz gta5 e tüm bmwleri koydum :D eğer o yöntemi merak ediyorsan özelden mesaj at yardımcı olayım. Link atmak yasak özelden atayım

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
site ismi vermek yasak sanırım o yüzden gta 5 mod yazınca çıkan ilk sitede araba modlar kısmında arabalar kısmı var oradan indiriceksin ama openiv ve scripthook ihtiyacın olacak bir de o modlar ile online oynayamıyorsun sanırım.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Menyoo modundan mı bahsediyorsun? Trainer yani.
Menyoo modu oyunda hile kodu yazmakla uğraşmadan oyunda zaten halihazırda ekli olan itemleri alıyorsun.

Arkadaş oyuna yama eklemek istiyor yanlış anlamadıysam

PITBULL SAMİNİN OĞLU
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Beyler online felan İşim yok ben zevkine singlede araba sürüp zevkime bakıcam youtubede izledim sol üstte bi menü cıkarıyorlar ordan arabayı seçiyor hemen önune mercedes bmw range rover felan iniyor modifiye yapıyor falan filan bana bu lazım bilen varsa özelden atsın kurayım

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
hookscript var onu indirmen lazım sonra galiba mods yada mod klasörü olşuturman lazımdı hatırlamıyom tam youtube a yaz

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Gta 5 mods sitesinden bakabilirsin baya güzel şeyler var

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Tek bir modla çok araba geliyor. Youtubeden yararlanabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Gta 5 modları sitesinde güzel şeyler var bakabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
gta nın kendi mod katogorisi var indirebilirsin oradan senin istediğin yama ama open v indirmen lazım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yorumlarda bir kaç tane site öneren olmuşta bende sana şöyle bir bilgi vereyim GTA 5 araba yamaları yaptığın zaman online giriş yapamıyorsun sadece hikaye modunda oynayabiliyorsun haberin olsun :)

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
technofun var oto araba modları falan yapıyo onlar güzel bak derim menyoo şart bu arada

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
youtubede var tr yama sitesindede olması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...