Gta 5 (bakabilirmisiniz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
arkadaslar en son baska bir bilgisayarda 2 yıl önce crackli Gta 5 oynamıştım.
şu zamanlarda canım acayip derecede gta 5 çekiyor crackli bir şekilde nereden indirebilirim?
yeni çekilmiş ***** videoları bulamadım varsada torrent linkli bulamıyorum.
2-3 gün içinde şimdi 80gb olan güncellenmiş torrent ***** nasıl indirebilirim yardımcı olabilirmisiniz?
link paylaşmak yasak diye biliyorum bu yüzden tam olarak nereden indireceğimi söylerseniz çok iyi olur.

bir de bu sistem gta 5 oynatır mı oynatırsa ne kadar iyi oynatır?

Toshiba Satellite L50T A-147
İşlemci Hizi: Intel Core i5 4200M - 2.5 GHz (Turbo Boost Teknolojisi İle Max 3.1 GHz) 3 MB Önbellek
Ram: 8 GB DDR3 1600 Mhz. (Max. 16 GB)
Harddisk Kapasitesi: 1000 GB
İşletim Sistemi: Windows 8 64 Bit
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GT740M Ekran Kartı​

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Muhtemelen kaldırır

• 64 Bit Windows Vista işletim sistemi
  • 4 çekirdekli 2.4 GHZ Intel Core 2 Quad işlemci veya 4 çekirdekli 2.5 GHZ AMD Phenom 9850 işlemci
  • 4 GB RAM
  • DirectX 10 uyumlu 1 GB Nvidia 9800 GT veya 1 GB AMD HD4870 ekran kartı
  • DirectX 10 uyumlu ses kartı
  • 65 GB boş depolama alanı

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Oyunun sana normal başlangıç ayarlarıyla bile kaldırır lazım sen onu normale çekiceksin çünkü anlıcaksın ne demek istediğimi
bundan ziyade Nvidia Ayarların da Grand Theft Auto V Oyununa ek ayar yapmak zorunda kalabilirsin Performans için.
Güncel 1.46 Sürümünü >
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
<
indirebilirsin
Torrent den indirmeni tavsiye ediyorum diğer link problemli

kurulum dan sonra oyunda 1.41 gözüksede aslında oyunda herşey günceldir sen ona takma Social Club destekli değil diye muhtemelen bu problem var link de gerekli açıklamalar mevcut yorumlarda da gerekli açıklamaları bulabilirsin.

3 gün önce crackli indirip şuan sorunsuz oynuyorum oyun içerisinde herşey son güncellemeler mevcut

KOLAY GELSİN MEMORYHACKERS EKİBİ.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bence satın al çünkü oyunun en eğlenceli tarafı onlinedir. bide discorddan gercek parayla oyun parası al hileyle tadından yenmez oyun (ben öyle yaptım 1 milyarım var onlinede)

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Full program indir .com da oyunlarda var crakli istiyosan pc laptop ise gotur 15 20 liraya atarlarlar zaten indirmeye kalksan 20 liralik internet gitcek ben olsam ugrasmam git crackli 15 liradan orjinal 50 tlden satiyolar zaten indirmeye ne gerek indirmeye kalksan 2 gun surcek hic gerek yok git satin al bende onceden crackli vardi hardiske cekmistim simdi orjinal oyun olunca crackliyi sildim fivem oynuyom simdi online
Post automatically merged:

Bence satın al çünkü oyunun en eğlenceli tarafı onlinedir. bide discorddan gercek parayla oyun parası al hileyle tadından yenmez oyun (ben öyle yaptım 1 milyarım var onlinede)
Hilesi var gta 5 online icin bende para sinirsiz fivem oynuyom simdi cok eglenceli banka soyuyoz araba yarisi yapiyoz düello yapiyoz vs atiyoz konvoy yapiyoz bide araba modlarini indirdimmi tanindanngecilmiyo valla ozellikle fivemde acayip zevli rol play oynayin bi kere baba mrb ile oynadim 100 kisilik ekipi var yotubeden yada discordan ulasirsan yardimci olurlar fivem oynicaksan

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Sistemin gta5 oynatır ssdn varsa gta 5 repack indir yoksa reloaded,codex,cpy gibi sitelerde güncel olarak indirebilirsin
Bak 3dm diyede cracki var sakın indirme onu sürekli oyundan atar

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sistemin gta5 oynatır ssdn varsa gta 5 repack indir yoksa reloaded,codex,cpy gibi sitelerde güncel olarak indirebilirsin
Bak 3dm diyede cracki var sakın indirme onu sürekli oyundan atar
Reis 3d ninde yeni surumu var codex te 350 yada 450 mb bi dosya olmasi lazim uptade x64 ve ikon icin ***** normal guncel crackle hicbir sorun cikmaz dedigin eski surum cracklerde oluyor

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Oğlum git paraya kiy ya orjinal oyun al yada cakmayi diske cektir oynicaksan 15 tl ye cekiyo her pc oyunu satan yer indircem diye ugrasma

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
cracklide kaldırıyormu kaldırmıyormu denemeden satın almak istemiyorum çünkü steama attığım parayı geri çekemiyorum 90 tl de az para değil. İlk önce bir üstte yorum yapmış arkadaşın verdiği linkten indirmeyi deniyicem. Eğer oynayabilirsem bir daha ki cadılar bayramı indiriminde (eğer olursa tabi) satın almayı düşünüyorum.

• Like
Tepkiler: ghf
in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Oyunun sana normal başlangıç ayarlarıyla bile kaldırır lazım sen onu normale çekiceksin çünkü anlıcaksın ne demek istediğimi
bundan ziyade Nvidia Ayarların da Grand Theft Auto V Oyununa ek ayar yapmak zorunda kalabilirsin Performans için.
Güncel 1.46 Sürümünü >
<
indirebilirsin

kurulum dan sonra oyunda 1.41 gözüksede aslında oyunda herşey günceldir sen ona takma Social Club destekli değil diye muhtemelen bu problem var link de gerekli açıklamalar mevcut yorumlarda da gerekli açıklamaları bulabilirsin.

3 gün önce crackli indirip şuan sorunsuz oynuyorum oyun içerisinde herşey son güncellemeler mevcut

Son güncelleme 1.46 değil 1.48 dir. Fakat daha 1.48 Cr4ck mevcut değil

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Güncel 1.46 Sürümünü >
<
indirebilirsin

hocam ilk torrentten 36gbyi indirdim sonrada kurulumu yaptım şimdi "Play Grand Theft Auto V" simgesi geldi yönetici olarak başlatıyorum bir süre bekliyorum sonra gidiyor ve bir şey olmuyor ne yapıcam bundan sonra?

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
hocam ilk torrentten 36gbyi indirdim sonrada kurulumu yaptım şimdi "Play Grand Theft Auto V" simgesi geldi yönetici olarak başlatıyorum bir süre bekliyorum sonra gidiyor ve bir şey olmuyor ne yapıcam bundan sonra?
Hocam oyunun kurulu olduğu dizinde launcher var oradan giriniz

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hocam oyunun kurulu olduğu dizinde launcher var oradan giriniz

o mesajı yazdıktan hemen sonra onu deneyip girmiştim. bu sistemde rahatlıkla 80 fps oynayabiliyorum en düşük ayarlarda gram kasma olayı yok bilgisayar evet ısınıyor ama işlemciye macunu süreli 1 ay olduğu için çökme gibi sorunlar ortaya çıkmıyor okul başladıktan sonra 15 tatile kadar gta 5 almayı düsünüyorum tesekkurler hepinize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...