Onaylı Üye
Bende gta 5 yok da arkadasın hesabını aldım hile açsam ban yer mi arkadasın hesabı para hilesi vb yoksa dusunmeden acardım da
Çok para yüklersen günde 15 milyonu geçersen ban yeme ihtimalin yüksek onun dışında mod menülerde ban yemiyorsun.Bende gta 5 yok da arkadasın hesabını aldım hile açsam ban yer mi arkadasın hesabı para hilesi vb yoksa dusunmeden acardım da
ya kanka ben hergun olumsuzluk bilmem ne hileleriyle gezdim ban yemedim takıl kafana goreBende gta 5 yok da arkadasın hesabını aldım hile açsam ban yer mi arkadasın hesabı para hilesi vb yoksa dusunmeden acardım da
sunucunun hava durumunu falan değiştirmezsen sorun çıkmazBende gta 5 yok da arkadasın hesabını aldım hile açsam ban yer mi arkadasın hesabı para hilesi vb yoksa dusunmeden acardım da
bi limit var o para limitini geçmemen lazım ama mod menuden yemıyosunBende gta 5 yok da arkadasın hesabını aldım hile açsam ban yer mi arkadasın hesabı para hilesi vb yoksa dusunmeden acardım da
Ben yıllar boyu yemedim takıl kankiBende gta 5 yok da arkadasın hesabını aldım hile açsam ban yer mi arkadasın hesabı para hilesi vb yoksa dusunmeden acardım da
Var dostum yıllar ama yok gibi çok hissettirmiyor ama yanlış bilgilendirme yapma lütfengta 5 de ban sistemi yok o yüzden takma açabiliyosun