gta 5 error

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
arkadaşlar gta 5 e gelen güncellemeyi yaptıktan sonra böyle bir hata aldım çözemedim dosya doğrulaması da yaptım
1677783958079.png

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
knk bu sıkıntı bendede oluştu daha sonra uzun bi sure girmedim daha sonra kendi kendine silindi ben de anlamadım

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam herhangi bir antivirüs yazılımı veya güvenlik duvarının oyunun çalışmasını engelleyip engellemediğini kontrol edin bu tür yazılımları geçici olarak devre dışı bırakın ve oyunu tekrar başlatmayı deneyin oyunu yönetici olarak çalıştırmayı deneyebilirsin gta5 simgesine sağ tıkla ve "yönetici olarak çalıştır" de onun dışında rockstar games müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek konuyu ayrıntılı olarak anlatabilirsin bu sayede daha fazla teknik yardım alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam herhangi bir antivirüs yazılımı veya güvenlik duvarının oyunun çalışmasını engelleyip engellemediğini kontrol edin bu tür yazılımları geçici olarak devre dışı bırakın ve oyunu tekrar başlatmayı deneyin oyunu yönetici olarak çalıştırmayı deneyebilirsin gta5 simgesine sağ tıkla ve "yönetici olarak çalıştır" de onun dışında rockstar games müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek konuyu ayrıntılı olarak anlatabilirsin bu sayede daha fazla teknik yardım alabilirsin
hocam nasıl kontrol etcem windows defender dan başka birşey kullanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
you should contact the customer service of rockstar games, it will be the best right now, they will give you more healthy information.
or use older version

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Driverlerinin güncel olduğuna emin ol ve oyuna vpn ile gir :brainfree:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...