Sistemin düşük kalıyor dostum. Sistemini yükseltmen lazım. Fps arttırmak için yt'da videolar vardı görüntü çamur gibi oluyor ama oynanıyor oyun. Oynatsın yeter dersen onlara bakabilirsin. + olarak sürücülerin güncel mi kontrol ediyor musun?Anakart Modelim : Asus Tek - B150 - Plus D3 Bi̇r Anakarttir.
İşlemci̇: İnter Core İ5 6500 4cpu 3.2 Ghz
Ekran Karti : Nvi̇di̇a Geforce 750 Ti̇ Seri̇si̇
Ram : Ki̇ngston 4+4 8 Gb Rami̇m Mevcut 1333 M
En Dusuk Ayarlarda Bile İşlemci̇ni̇n Dar Bogaz Olup Kasma Fps Dusuklugu Yasiyorum Si̇stemim Normalmi ?
Sistemin düşük kalıyor dostum. Sistemini yükseltmen lazım. Fps arttırmak için yt'da videolar vardı görüntü çamur gibi oluyor ama oynanıyor oyun. Oynatsın yeter dersen onlara bakabilirsin. + olarak sürücülerin güncel mi kontrol ediyor musun?Anakart Modelim : Asus Tek - B150 - Plus D3 Bi̇r Anakarttir.
En Dusuk Ayarlarda Bile İşlemci̇ni̇n Dar Bogaz Olup Kasma Fps Dusuklugu Yasiyorum Si̇stemim Normalmi ?
sürücüler güncel sımdı ekran kartı yukseltcek durumum yok ama hardisk yerıne ssd alsam fılan fayda edermıSistemin düşük kalıyor dostum. Sistemini yükseltmen lazım. Fps arttırmak için yt'da videolar vardı görüntü çamur gibi oluyor ama oynanıyor oyun. Oynatsın yeter dersen onlara bakabilirsin. + olarak sürücülerin güncel mi kontrol ediyor musun?
o nasıl oluyor grafık paketlerı ?Fivemin genel sorunu bu fps grafik paketleri kullanabilirsin
ssd bilgisayarının uygulamalarının ve oyunlarının hızlı açılmasını sağlar sadece. Fps için fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Bilgisayarının termal macunu var mı? Yeterli soğutmayı sağlayabiliyor mu bunlarda önemli. Fps'e etki ediyor haberin olsun. Her sene bakım yapman lazım en kötü ihtimalle. Ben 7-8 ayda bir macun yenilerim, içini temizlerim.sürücüler güncel sımdı ekran kartı yukseltcek durumum yok ama hardisk yerıne ssd alsam fılan fayda edermı
?
Post automatically merged:
o nasıl oluyor grafık paketlerı ?
özel paketler var onalrı kullanabilirsinAnakart Modelim : Asus Tek - B150 - Plus D3 Bi̇r Anakarttir.
geçen temızledım 0 ladım macunlarıda suanda ısı sorunu yok ama gpu dar bogazı var %100 ünü kullanıyor ve fps dususu yasıyorumssd bilgisayarının uygulamalarının ve oyunlarının hızlı açılmasını sağlar sadece. Fps için fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Bilgisayarının termal macunu var mı? Yeterli soğutmayı sağlayabiliyor mu bunlarda önemli. Fps'e etki ediyor haberin olsun. Her sene bakım yapman lazım en kötü ihtimalle. Ben 7-8 ayda bir macun yenilerim, içini temizlerim.
oyunlar var suanda 70 80 gb bos yer var onun etkısı olurmu acaba yer acsam ?kanka bazı oyunlarda youtubeden bak fps arttırmalar oluyor ve grafik düşür en kötü başka oyun varsa onları kaldır yer aç
denedım fps dususu var 20 30 oluyor eyvallah ama dırek anında dususlerde kasma yaptıgı sorun :/Grafik ayarlarını arttır bu senin işlemciye binen yükünü azaltıp yükünün ekran kartına binmesini ve işlemcinin dar boğaz olmasını engelleyecketir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?