Çözüldü PC sistem fivem ıcın hangı parcaları degıstırmelıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaslar merhaba
Anakart Modelim : Asus Tek - B150 - Plus D3 Bi̇r Anakarttir.

İşlemci̇: İnter Core İ5 6500 4cpu 3.2 Ghz

Ekran Karti : Nvi̇di̇a Geforce 750 Ti̇ Seri̇si̇

Ram : Ki̇ngston 4+4 8 Gb Rami̇m Mevcut 1333 M

üstte belirttigim sistem benım sistemım ve işlemci darbogaz yapıyor ve fps dususu yasıyorum bu sistemde ssd yoktur HD 500 gb vardır hangı parcaları degıstırsem donma yapmadan 70 fps kusur donma yapmadan ama nasıl bır sıstem yapabılırım parca ıcın önerınız varmı ? örnek ekran kartını 1050 ti gibisinden ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
masaüzeri bilgisayarımda aynı sorunları bende yaşadım sen genellikle işlemci dar boğazlığı yaşıyorsun ben öncelikle şeyi fark ettim benim pc de power yetersiz kalıyordu o yüzden powerını kontrol et sonra ramlarim de senin ki gibiydi tek 8 lik takabilirsin son olarak da bir tane ufak boyutluda olsa bir ssd al Ssd bir çok şeyin çözümü oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ekran kartı en önemlisi
ekran kartı önerınız nedır fazla butcem yok ama :/
Post automatically merged:

masaüzeri bilgisayarımda aynı sorunları bende yaşadım sen genellikle işlemci dar boğazlığı yaşıyorsun ben öncelikle şeyi fark ettim benim pc de power yetersiz kalıyordu o yüzden powerını kontrol et sonra ramlarim de senin ki gibiydi tek 8 lik takabilirsin son olarak da bir tane ufak boyutluda olsa bir ssd al Ssd bir çok şeyin çözümü oluyor
650 wat everestin powerenı kullanmaktayım suanda ssd aklımda

Where there is a will there is a way
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ekran kartı önerınız nedır fazla butcem yok ama :/
Post automatically merged:

650 wat everestin powerenı kullanmaktayım suanda ssd aklımda
bu piyasada malesef en kötü ekran kartları bile çok pahalı güzeli bırak normal bir ekran kartı almak için bile 3-4 bin elden çıkarmak gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaslar merhaba
Anakart Modelim : Asus Tek - B150 - Plus D3 Bi̇r Anakarttir.

İşlemci̇: İnter Core İ5 6500 4cpu 3.2 Ghz

Ekran Karti : Nvi̇di̇a Geforce 750 Ti̇ Seri̇si̇

Ram : Ki̇ngston 4+4 8 Gb Rami̇m Mevcut 1333 M

üstte belirttigim sistem benım sistemım ve işlemci darbogaz yapıyor ve fps dususu yasıyorum bu sistemde ssd yoktur HD 500 gb vardır hangı parcaları degıstırsem donma yapmadan 70 fps kusur donma yapmadan ama nasıl bır sıstem yapabılırım parca ıcın önerınız varmı ? örnek ekran kartını 1050 ti gibisinden ?
ekran kartını değiştirmen gerek

Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu sistem uygun görünüyor. SSD alırsan daha iyi olabilir. HDD ile GTA 5 oynamayı önermem.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
6 k saatir fivem oynuyorum gta 5 den bir tık daha fazla sistemi yoruyor. Tavsiyem en aşağı 1050 ti veya eş değer bir ekran kartı 8 üstü 10 12 gb ram ryzen 1600x

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
sata 3 kablosu varsa ssd alin oyun gb yüksekse hdd yavaşlatiyor olabilir bende ssd var lol de iyi fps aliyom pc 6 senelik filan

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Herkes ekran kartı demiş ram de önemli artık çoğu oyun 8gb yetmiyor buna fivemde dahil normal gta belki tamamda mod eklenince daha fazla ram götürüyor bence ram en az 16 yapman lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...