gta 5 hesap verecek var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
aga şimdi biraz uzun yazabilirim ama çok sinir bozucu bir olay yaşadım. yıllar önce orjinal olarak ps3 üzerinden oynuyordum, social club hesabına falan da bağlıydı zaten. ps3'ü sattım ve pc satın aldım, pc üzerinden eskiden gta satın aldığım için bir sorun çıkmadan oynayabilirim diye düşünmüştüm. ama yeniden satın almam gerektiğini öğrendim, rockstar launcher üzerinden de satın al diyor eski social club hesabını bağlamış olsamda. daha sonra çare bulamayıp steam paylaşımlı hesap işlerine giriştim, gta 5 hesapları topladım 3 kere denedim. ama hiçbiri olmadı çünkü paylaşımlı hesaplarda bir social club hesabı bağlanabiliyor. yani kendi orjinal hesabımla bağlanamıyordum. this steam account is already linked to a different social club account hatası alıyordum.yani başka birileri çoktan kendi hesaplarını bağlamıştı o steam hesaplarına.
2020'de epic games'in oyunu bedava verdiğinden bile bu yıl haberim oldu. dediğim gibi daha önce eski nesil konsol oyuncusuydum çok bir bilgim yoktu pc hakkında. 2020 zamanında bedava oyunu almış ve hala elinde duran bir arkadaş varsa hesabı verebilir mi? hadi hayır işi olarak bedava verseniz daha iyi tabii ki ama satış tekliflerine de razıyım. ayrıca sorunumu çözebilecek bir yöntem varsa da lütfen anlatın.

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Forum da satışı yapılıyor, bir sürü internet sitesin de ufak paralara satılıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
epic games arada bir bedava yapıyor onları yakalamak lazım

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ucuza cozersin ya 40-50tlye bile satan oluyo

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
biraz paraya sıkıstım satabilirim ucuza istersen ama yasak ise bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...