Gta 5 hile 2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
ahah , tesadüf mü yoksa.daha bu sabah indirdim gta'yı.direk karşıma bir hile geldi.eline koluna sağlık.ama güvenilir mi , yasaklanmayalım

Onaylı Üye
bro eywallah sağolasın sıkıcı geliyordu hile ile güzel olur şimdi

Onaylı Üye
Ödüller
7
çok lazım da bilgisi olan var mı hile ban yediriyo mu veya çalışıyomu tek korkum ban yemek o kadar para çöpe gidecek yoksa normal oynuyoz hileden geçilmiyor sinirleniyon hile açacam diyon piyasa da düzgün hile yok lütfen bilgisi olan alıntı yapıp cevap yazabilirmi

Banlı Üye
Ödüller
2
Bunu arıyordum çok teşekkürler kanka

Üye
GTA 5 Online. Bu hile, diğer dolandırıcılardan modern koruma, rahat bir oyun için tüm ihtiyaçları karşılayan çok sayıda özellik içerir.
GTAV çalıştırın, arsa veya çevrimiçi gidin, tamamen yüklenene kadar bekleyin

Son düzenleme:
Üye
Tam zırh ve sağlık, yenilmezlik, hızlı koşma, paraşüt, motosiklet, makine ve helikopterler veren ve yavaş hareket eden Nişan Alma, ay yerçekimini harekete geçiren GTA 5 (PC) kodları

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Efsane Üye
Ödüller
17
dostum eywallah da biz bu menüyü nasıl kullanacağız yön tuşları ile mi yoksa
num lock tuşları ile mi kobinasyon belirtsen daha iyi olacakmış

Üye
Tüm bilgisayar oyunları arasında en büyük izlenim beni GTA IV yaptı. Arkadaşlarım ve ben o kadar çok oynadık ki, neredeyse birlikte oturumları doldurduk. O anda, oyun endüstrisinde bir sınır olduğunu anladım...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.