Story mod için hile var ama eski sürümü ise onlinede kullanamazsın ama yeni sürüm hilelerde önce story moda girip hileyi etkinleştirirsin sonra onlineye girip para hilesi araba hilesi gibi şeyler yapabilirsin yani kısaca yeni sürüm hileler story mod yada online mod farketmiyor.
hocam haklı olabilirsiniz sonuçta daha önceden ödeme yoluyla alanlar var şahsen kendimde epic gamesten ücretsiz aldım fakat oynamıyorum. indirim sınırlı sürede olduğu için böyle birşey yapmayabilirler ama bazı konularda görmüştüm ki serverlerde oyuncu azlığı varmııs belki bu indirimden sonra online sayısı artar
hocam haklı olabilirsiniz sonuçta daha önceden ödeme yoluyla alanlar var şahsen kendimde epic gamesten ücretsiz aldım fakat oynamıyorum. indirim sınırlı sürede olduğu için böyle birşey yapmayabilirler ama bazı konularda görmüştüm ki serverlerde oyuncu azlığı varmııs belki bu indirimden sonra online sayısı artar
Dostum ben 2 yıl once oyunu aldım büyük bir hevesle onlineye girmeye korkuyorum 1 kere girdim adamın leveli 1 hileyle bizi patlatıyor yanımızda olmadan falan o derece tadı kaçtı o yüzden fivem candır.