- Yasaklandı
LeonasWT' Alıntı:Normal Ayarlarda Kaldırır
LeonasWT' Alıntı:40-55 FPS ARASI VEREBİLİR DENEMEK LAZIM
Valdez' Alıntı:Şu cahillerden bıktım.Neye dayanarak söylüyorlar bunları ? Ekran kartın rezalet.En düşük grafik ve çözünürlükte bile 20 fps max alırsın.Bu ekran kartıyla GTA 5 testi çekenler bile var.Buda link: ReIB9bmQds0 Gördüğün gibi en düşük ayarlarda ve kasma seviyesine bakYorum kasmak için abuk subuk konuşan cahilleri çok umursama. Bu arada birşeyi yeni farkettim.((MİNİMUM AYARA 4 GB İSTİYOR Kİ SEN MEDİUM AYARLARA BİLE ÇEKEMEZSİN ONU) Ki bunun arkaplanında binlerce program çalışıyor.Ki sadece RAM den bile kasma yapar. Hiç GTA 5 i deneme bile.Tavsiye etmem.Sonuç dediğim gibi en düşük grafiklerde bile baya bi kasma sıkıntısı yaşıyacaksın.
emir444' Alıntı:kardeş bakma bu mallara 57 fps verır usunmedım hesapladım
Sayko' Alıntı:emir444' Alıntı:kardeş bakma bu mallara 57 fps verır usunmedım hesapladım
mal falan derken kardeşim eleştirirken saygı çerçevesinde eleştir. forumda yenisin 3 yorumun var ban yeme en iyisi.
CrawLTC' Alıntı:Sayko' Alıntı:mal falan derken kardeşim eleştirirken saygı çerçevesinde eleştir. forumda yenisin 3 yorumun var ban yeme en iyisi.
Kardes Sen Hayırdır Gelen Gıdene Atar Gider Yapıyon Adam Dogru Soyluyor Benım sıstem bundan ıyı gta4 kaldırmıyor tam gta 5 ımkansız 4 gb ram ıle.