Gta 5 kaldırırmı Acil cevap!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
GTA 5 KALDIRIRMI ACİL !

7qraVv.png

vbv6mR.png

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kaldırır Kaldırmasınada en kötü ayarlarda oynarsın 30 - 35 fps alırsın ve oyunu hiçbir anlamı zevki kalmaz

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
kaldırmaz kardeş gta 5 için minimum 8 gb ram lazım

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Şu cahillerden bıktım.Neye dayanarak söylüyorlar bunları ? Ekran kartın rezalet.En düşük grafik ve çözünürlükte bile 20 fps max alırsın.Bu ekran kartıyla GTA 5 testi çekenler bile var.Buda link: ReIB9bmQds0 Gördüğün gibi en düşük ayarlarda ve kasma seviyesine bak :) Yorum kasmak için abuk subuk konuşan cahilleri çok umursama. Bu arada birşeyi yeni farkettim.((MİNİMUM AYARA 4 GB İSTİYOR Kİ SEN MEDİUM AYARLARA BİLE ÇEKEMEZSİN ONU) Ki bunun arkaplanında binlerce program çalışıyor.Ki sadece RAM den bile kasma yapar. Hiç GTA 5 i deneme bile.Tavsiye etmem.Sonuç dediğim gibi en düşük grafiklerde bile baya bi kasma sıkıntısı yaşıyacaksın.

Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Valdez' Alıntı:
Şu cahillerden bıktım.Neye dayanarak söylüyorlar bunları ? Ekran kartın rezalet.En düşük grafik ve çözünürlükte bile 20 fps max alırsın.Bu ekran kartıyla GTA 5 testi çekenler bile var.Buda link: ReIB9bmQds0 Gördüğün gibi en düşük ayarlarda ve kasma seviyesine bak :) Yorum kasmak için abuk subuk konuşan cahilleri çok umursama. Bu arada birşeyi yeni farkettim.((MİNİMUM AYARA 4 GB İSTİYOR Kİ SEN MEDİUM AYARLARA BİLE ÇEKEMEZSİN ONU) Ki bunun arkaplanında binlerce program çalışıyor.Ki sadece RAM den bile kasma yapar. Hiç GTA 5 i deneme bile.Tavsiye etmem.Sonuç dediğim gibi en düşük grafiklerde bile baya bi kasma sıkıntısı yaşıyacaksın.

kardeşim eleştirirken üslup'una dikkat et cahil dediğin adamlar kaç yaşında kim bilir kimseye cahil demeye hakkın yok bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır !

Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
emir444' Alıntı:
kardeş bakma bu mallara 57 fps verır usunmedım hesapladım

mal falan derken kardeşim eleştirirken saygı çerçevesinde eleştir. forumda yenisin 3 yorumun var ban yeme en iyisi.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
mal felan derkan kardeşim bizde bildiğimiz için bişey söyledik boş konuşma yapma burda

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Sayko' Alıntı:
emir444' Alıntı:
kardeş bakma bu mallara 57 fps verır usunmedım hesapladım

mal falan derken kardeşim eleştirirken saygı çerçevesinde eleştir. forumda yenisin 3 yorumun var ban yeme en iyisi.

Kardes Sen Hayırdır Gelen Gıdene Atar Gider Yapıyon Adam Dogru Soyluyor Benım sıstem bundan ıyı gta4 kaldırmıyor tam gta 5 ımkansız 4 gb ram ıle.

Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
CrawLTC' Alıntı:
Sayko' Alıntı:

Kardes Sen Hayırdır Gelen Gıdene Atar Gider Yapıyon Adam Dogru Soyluyor Benım sıstem bundan ıyı gta4 kaldırmıyor tam gta 5 ımkansız 4 gb ram ıle.

CrawLTC kardeş sen hayırdırı banamı dedin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...