güncellemesini yaparsan oynayabiliyorsun onun methodları vardı biraz araştırSelam arkadaşlar gta 5 korsan online oynayabilirmiyiz varmı creck yama gibi bişeyler yoksa steammı tek yol
Yotubeden arastırdım bulamadım eskı ler var güncel yok dostumgüncellemesini yaparsan oynayabiliyorsun onun methodları vardı biraz araştır
rp derken onu ben anlamadım crackli versiyon da online oynamak mümkün müyok ya galiba olmaması lazım steam zorunlu kknam ama eyer korsan gta 5 indirip fivem indirip rp yapabilirsin iyi günler hayırlı ramazanlar
dostum senin için baktım güncelleme yayınlayan bir siteye en son 1.33 yayınlanmış oda eski bulursun umarımYotubeden arastırdım bulamadım eskı ler var güncel yok dostum
Eyvallah dostum steamda ındırıme girince almak en mantıklısı crekle falan uğraşmayaymdostum senin için baktım güncelleme yayınlayan bir siteye en son 1.33 yayınlanmış oda eski bulursun umarım
yani hocam gta 5 artık eski bir oyun grafik olarak ve online aktiviteleri ile halen tatmin eden bir oyun olsada fiyatı pek yüksek olmuyor indirimi bekleyin biraz sabırEyvallah dostum steamda ındırıme girince almak en mantıklısı crekle falan uğraşmayaym